fbpx

Verifică promoțiile noastre:

STRATIFICAT

VESTIBUL MODERN. VEZI ARANJAMENTELE

Un vestibul modern trebuie să fie funcțional. Trebuie să se găsească acolo nu numai un loc pentru jachete și încălțăminte ci și un spațiu pentru locuit. Amenajarea unui vestibul nu este un lucru ușor de făcut, totul din cauza faptului că el este de obicei mic , are o formă neobișnuită și este destul de întunecat. Cu toate acestea există mai multe modalități de a crea în el un spațiu atractiv și modern. Aici veți găsi  un concept pentru un vestibul mic.

VESTIBUL MODERN, AMENAJĂRI – PEREȚI, MOBILIER, DECORAȚIUNI

Vestibulul este un spațiu ce trebuie aranjat până la cele mai mici detalii. Cu cât este mai puțin spațiu cu atât mai bine, trebuie să vă gândiți la toate elementele care vor fi folosite. De ce lucruri nu te poți lipsi într-un vestibul modern? Aranjamentul trebuie să includă mobilierul necesar, cum ar fi un dulap de încălțăminte, umerașe pentru haine și o oglindă. Ar fi bine dacă s-ar mai găsi un spațiu pentru o bancă sau un scaun care vă va permite să încălțați pantofii confortabil. O idee interesantă pentru amenajarea spațiului este alegerea unei piese de mobilier care va atrage atenția și va deveni inima încăperii. Puteți folosi un fotoliu pouf spectaculos, un sertar sau o lampă artistică care este la modă în acest sezon. La ce altceva ar trebui să vă gândiți atunci când pregătiți amenajarea unui vestibul?  Pereții sunt un element important al interiorului, ei sunt deosebit de importanți în vestibulul deschis ce face parte dintr-o cameră mai mare, cum să întâmplă în studiouri. În acest caz, amenajarea vestibulului trebuie să fie în concordanță cu decorul întregului spațiu.

AMENAJARE MODERNA VESTIBUL

Spațiul mic necesită o atenție specială pentru amenajare, pereții vopsiți în culorile potrivite pot modela spațiul. Culorile deschise măresc optic camera, iar culorile închise o micșorează. Folosiți aceste cunoștințe pentru a schimba forma interiorului. O idee bună pentru un mic vestibul dreptunghiular va fi vopsirea pereților mai lungi cu culori deschise, iar celor mici cu culori  întunecate – atunci spațiu va deveni mai pătrat. Pentru a intensifica acest efect, puteți plasa dulapuri cu fronturi uniforme care se extind de la tavan la pardoseala pe pereții mai mici. O idee interesantă pentru un vestibul mic este de asemenea ascunderea nișelor. Pentru a le face vizibile, ajunge să fie vopsite cu vopsea închisă. Dacă nu doriți ca un hol modern să  fie plictisitor, îl puteți diversifica acoperindu-l cu un tapet cu motive. Modelele exotice sau botanice sunt deosebit de dorite în acest sezon. Și ce mobilier ar trebui să apară într-un vestibul mic, modern? Minimalist și multifuncțional. Un dulap mare cu oglindă și un scaun este cel mai de bază set care oferă confort.

Verificați oferta noastră