fbpx

Verifică promoțiile noastre:

STRATIFICAT

Section background

redare
perfectă
a naturii

Pardoselile noastre moderne din vinil sunt inspirate de natură. Natura şi lumea înconjurătoare sunt cele care dictează caracterul acestei colecţii, pentru că, în calitate de specialişti în lemn, ştim că numai ceea ce este real este întotdeauna la modă şi elegant.

Numai cu aceste modele, frumoase şi atemporale, perfect îmbinate cu puterea lemnului şi a pietrei, vă puteţi bucura de o pardoseala din vinil modernă timp de mulţi ani.

Magazine Image
Section background

rigide şi
extrem de
durabile

Avantajul pardoselilor noastre moderne din vinil este rezistenţa lor peste medie la utilizare intensivă, datorită căreia sunt considerate cele mai durabile pardoseli de pe piaţă!

Un avantaj suplimentar este protecţia panourilor cu protecţie poliuretanică-minerală Diamond Shield, care conferă pardoselilor rezistenţă peste medie.

Section background

pentru
încălzire prin
pardoseală

Pardoselile noastre constituie soluţia ideală pentru încălzirea prin pardoseală. Miezul mineral DENSCORE™ este responsabil pentru parametrii foarte buni de conducere a căldurii – pardoselile se încălzesc rapid şi se răcesc încet, sporind eficienţa energetică a instalaţiei de încălzire.

Section background

 

100%
impermeabilă

Pardoselile din vinil Next Step sunt complet rezistente la apă. Fabricate din materiale 100% rezistente la apă, nu sunt sensibile la umezeală, iar sistemul de închidere care leagă panourile individuale este complet impermeabil.*

Acest lucru face ca pardoselile Next Step să fie perfecte pentru încăperi precum bucătării, băi şi holuri. Puteţi instala aceste pardoseli moderne din vinil fără limitări şi în toate camerele casei dumneavoastră, în funcţie de preferinţele pe care le alegeţi.

*Mai multe informaţii regăsiţi în instrucţiunile de montaj şi certificatul de garanţie.

Magazine
Section background

avantajele pardoselii

 • Icon
  REDARE PERFECTĂ A NATURII

  Natura şi lumea înconjurătoare dictează caracterul acestei colecţii, deoarece, în calitate de specialişti în lemn, ştim că numai ceea ce este natural este întotdeauna la modă şi elegant.

 • Icon
  100% IMPERMEABILĂ

  Pardoselile moderne din vinil sunt soluţia ideală pentru zonele în care contactul cu apa este cel mai frecvent. Pariind pe Next Step, puteţi alege dintr-o gamă largă de culori, având certitudinea că stropirile sau inundaţiile cu apă nu mai prezintă un risc.

 • Icon
  REZISTENTĂ LA UTILIZARE INTENSIVĂ

  Rezistenţă mai mare decât cea standard la micro-zgârieturi cauzate de praf, de mobila în mişcare sau de scaunele pe roţi. Se caracterizează printr-o rezistenţă extraordinară datorită stratului de acoperire Diamond Shield.

 • Icon
  STRUCTURĂ STABILĂ

  Această construcţie atinge o stabilitate remarcabilă şi nu se deformează sub influenţa temperaturii. Suprafaţa maximă pe care poate fi aşezată pardoseala este de până la 225 m2!

 • Icon
  PENTRU ÎNCĂLZIRE PRIN PARDOSEALĂ

  Miezul mineral DENSCORE™ este responsabil pentru parametrii foarte buni de conducere a căldurii - pardoseala se încălzeşte rapid şi se răceşte încet. Prin urmare, este cea mai bună soluţie pentru încăperile în care este prevăzută încălzirea prin pardoseală.

 • Icon
  SIGURĂ PENTRU COPII

  Pardoselile din vinil oferă siguranţă şi linişte, precum şi o atingere moale şi o temperatură prietenoasă pentru cei a căror viaţă se desfăşoară pe pardoseala.

 • Icon
  PARDOSEALĂ SILENŢIOASĂ

  Acest lucru este garantat de structura elastică a stratului superior din vinil, care menţine cei mai înalţi parametri de durabilitate, şi de substratul de amortizare Next Step Extreme special selectat.

 • Icon
  PRIETENOASĂ CU ANIMALELE DE COMPANIE

  Pardoselile din vinil să fie ideale pentru încăperile în care animalele de companie sunt binevenite. Şi nu trebuie să vă faceţi griji cu privire la curăţare - pardoselile Next Step pot fi spălate uşor şi des!

 • Icon
  RENOVARE RAPIDĂ

  Pardoselile moderne din vinil nu seamănă cu nicio altă pardoseală, fiind potrivite pentru renovări rapide şi, în plus, pe aproape orice suprafaţă! Acest lucru se datorează miezului rigid şi mecanismului de blocare foarte puternic care conectează panourile între ele.

 • Icon
  ECOLOGICĂ

  Pentru că este un produs cu emisii zero. Ce înseamnă acest lucru? Aceasta înseamnă că toate componentele utilizate în producţia pardoselii sunt supuse unor proceduri de testare riguroase atât pentru emisiile de ftalaţi, cât şi pentru cele de metale grele.

1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1


Sunteți interesat de pardoseli moderne de vinilBarlinek?
Trimiteți formularul, vă vom contacta noi:

  Acest site este protejat de reCAPTCHA si Politica de Confidentialitate Google si Termenii Serviciului se aplica.

  Administrator al datelor Dumneavoastră personale este Barlinek S.A. cu sediul în Kielce (25-323) pe str. Al. Solidarności nr.36 daneosobowe.bsa@barlinek.com. Vezi clauze..

  GDPR

  Administrator al datelor Dumneavoastră personale este Barlinek S.A. cu sediul în Kielce (25-323) pe str. Al. Solidarności nr.36 Datele dumneavoastră personale vor fi procesate pe baza art. 6 par. 1 lit. f) RGPD (interes legitim), pentru a răspunde la mesajele trimise prin intermediul formularului de contact. Furnizarea de către dvs. a datelor dvs. personale este voluntară, însă este necesară pentru punerea în aplicare a obiectivului indicat. Datele dumneavoastră personale vor fi păstrate pentru perioada de un an de la finalizarea corespondenței, și după această perioadă, pentru perioada în care legea dispune stocarea datelor sau pentru perioada de prescripție a posibilelor revendicări. Destinatari ai datelor dumneavoastră personale vor fi entitățile care administrează site-ul web, precum și entitățile autorizate să obțină date în baza legii. În legătură cu prelucrarea datelor cu caracter personal, aveți următoarele drepturi: dreptul de acces la date, dreptul de a rectifica datele, dreptul de a șterge datele, dreptul de a limita prelucrarea datelor, dreptul de a vă opune, dreptul de a depune o plângere adresată organismului de supraveghere ( Președintele Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal), dacă consideraţi că prelucrarea datelor cu caracter personal încalcă dispoziţiile Regulamentului general privind protecţia datelor. În cazul întrebărilor legate de prelucrarea datelor, vă recomandăm să ne contactați prin intermediul adresei de e-mail daneosobowe.bsa@barlinek.com.