fbpx

Verifică promoțiile noastre:

STRATIFICAT

PARCHET VINIL GRI

Scândurile de vinil gri sunt un produs frecvent căutat în sufragerie. Toate pentru că se potrivesc perfect în amenajările moderne. Pardoseala într-o culoare delicată, închisă, este foarte practică – nu prezintă murdărie și se potrivește bine cu diverse tipuri de mobilier. Se potrivește, de exemplu, cu albul la modă. Scândurile de vinil gri nu sunt doar frumoase, ci și extrem de practice. Vezi ce ar trebui să știi despre ei.

panele winylowe szare
PARCHET VINIL GR – CU CE SE COMBINE?

Podeaua gri arată grozav într-un cadru din plinte albe. În această versiune, este de obicei folosit în interioare scandinave. Panourile de podea gri apar si in aranjamentele clasice, unde de obicei sunt completate cu plinte gri. Toate scândurile de vinil gri sunt la fel? Nu, le puteți obține în zeci de modele de pe piață. Scândurile de vinil gri care imită lemnul sunt foarte populare. Colorarea lor poate imita plăci cu o singură bandă, două benzi sau trei benzi. Alegerea este cu adevărat mare. Mai mult, podelele de vinil gri pot arăta și ca piatră sau gresie cu rost.

panele winylowe szare
DE CE ALEGE PARCHET VINIL GR?

Panourile de vinil arată la fel de eficiente ca lemnul sau piatra și, în același timp, sunt mult mai ușor decât păstrarea lor curată. Marele lor avantaj este că nu absorb apă. Datorită acestui lucru, le puteți spăla cu o cârpă umedă sau cu mop. Mai mult, scândurile de vinil, precum gresia, sunt potrivite pentru instalarea într-o baie sau bucătărie într-o zonă umedă. Ceea ce le deosebește de glazură este o structură caldă, pe care este plăcut să mergi chiar și atunci când sunt desculți. În plus, vinilul conduce bine căldura și este potrivit pentru așezarea peste încălzirea prin pardoseală. Este de remarcat faptul că panourile de vinil gri arată grozav de mulți ani – nu se estompează sub influența razelor UV și sunt foarte rezistente la deteriorare. Inima lor este un nucleu dur care le oferă o rezistență foarte mare. Ce se întâmplă dacă LVT este deteriorat? Orice deteriorare poate fi inlocuita cu usurinta cu produse profesionale pentru renovarea pardoselilor din vinil, care pot fi achizitionate din magazinele specializate.

CUM SE PLACEAZĂ PARCHET LVT?

Scândurile de vinil gri sunt ușor de instalat. Ele sunt așezate pe o podea plană – poate fi o șapă egală sau plăci OSB. Merită să puneți un strat special sub panouri. Similar panourilor clasice, panourile LVT pot fi instalate într-un sistem lipici sau plutitor. Scândurile de vinil gri sunt ușoare și ușor de tăiat. Mai mult, fiecare dintre ele este echipat cu încuietori speciale, datorită cărora puteți aranja ușor și rapid întreaga podea. Panourile pot fi folosite imediat după instalarea lor.