fbpx

PARCHET VINIL DE BUCĂTARE

Pentru ce fel de cameră sunt perfecte scândurile de vinil? Pentru bucatarie! Datorită proprietăților sale, va fi podeaua perfectă într-un loc unde este uneori umed și murdar. Parchetul din vinil pentru bucătărie este o soluție durabilă, practică, precum și ușor și rapid de instalat. Sunt rezistente la zgârieturi și la deteriorare, precum și foarte ușor de curățat, ceea ce este foarte important în cazul unei bucătărie. Și acestea nu sunt toate avantajele panourilor LVT!

panele winylowe do kuchni
PARCHET VINIL DE BUCĂTĂRIE – DE CE ESTE O ALEGERE BUNĂ?

O bucătărie este o încăpere foarte folosită în care ceva se varsă, stropește și stropește frecvent. De aceea, parchetul de vinil pentru bucătărie este o idee grozavă. Datorită designului lor, sunt complet impermeabile. De asemenea, sunt extrem de durabile – își păstrează aspectul mulți ani. Și, în același timp, sunt și extrem de confortabile la utilizare – dau impresia că sunt calde și moi la atingere. Scândurile de vinil sunt foarte plăcute de mers, de asemenea, desculț. De asemenea, sunt ideale pentru încălzirea prin pardoseală datorită conductivității termice excelente. Combinată cu moliciunea caracteristică unei astfel de podele, se creează o suprafață extraordinară, datorită căreia bucătăria devine un loc cu adevărat confortabil.

CE PANOURI DE BUCĂTARE SĂ ALEG?

Parchet vinil vin într-o varietate de moduri de instalare. Panourile LVT sunt ușor de instalat de la sine, indiferent de podeaua de vinil pe care o alegeți. Se pot pune pe panouri montate fara lipici sau pe cele care necesita lipire. Panourile de vinil autoadezive sunt, de asemenea, o opțiune foarte interesantă. Acesta din urma va fi perfect pentru bucatarie – mai ales atunci cand doriti o ridicare rapida a podelei, fara renovari costisitoare si consumatoare de timp. Câteva ore sunt suficiente pentru a schimba complet podeaua și a te bucura de toate avantajele panourilor de vinil.

panele winylowe do kuchni
PARCHET VINIL DE BUCĂTĂRIE – O GAMĂ LATĂ DE DESIGNĂRI

Panourile LVT pentru bucătărie pot fi achiziționate într-o varietate de modele și stiluri. Pe piață există panouri de vinil asemănătoare plăcilor din ceramică, piatră sau porțelan în diverse forme și dimensiuni. Puteți alege scânduri de vinil care arată ca mozaicuri sau ca plăci mari. Un loc special printre podelele din vinil îl ocupă panourile cu modele care imită lemnul. Alegerea este aproape nelimitată – de la scânduri mici, care pot fi aranjate într-un model în oase, până la panouri lungi și largi. În plus, podelele LVT arată foarte natural – nimic ca podelele tradiționale din PVC. Scândurile moderne de vinil arată foarte estetic și reprezintă o alternativă care merită luată în considerare la parchetul din lemn, panourile laminate sau gresia.