fbpx

Verifică promoțiile noastre:

STRATIFICAT

Prelungirea Garanției – Reguli

Parchetul Barlinek este o pardoseală naturală din lemn triplu stratificat de calitate superioară,  acoperită de o garanție de 20, 25 sau chiar 30 de ani, oferită de producător – compania Barlinek.

Garanția Companiei Barlinek acoperă calitatea și estetica de execuție a produsului, durabilitatea structurii parchetului și se aplică numai pardoselilor montate, utilizate  și întreținute în conformitate cu instrucțiunile de montaj și utilizare.

 

Cum să prelungiți garanția pentru parchetul Barlinek pentru încă 10 ani?

Este simplu.  Tot ce trebuie sa faceți este să angajati o echipă de montaj profesional  recomandată de producător pentru a instala parchetul Barlinek !!! Lista Montatorilor Autorizați este disponibilă pe www.barlinek.ro

Condiții de prelungire ale garanției pentru produs și de folosire a garanției în această perioadă.

Barlinek prelungește perioada de garanție pentru produs cu încă 10 ani, cu condiția să fie îndeplinite următoarele condiții de către cumpărător. Perioada suplimentară de 10 ani a Garanției se aplică în România și se calculează începând cu ziua următoare încheierii garanției pe care Clientul a primit-o la cumpărarea produsului (parchetului) de punctul de vânzare. Data (ziua și luna) specificată în factura de cumpărare a produsului, luând în considerare perioada de garanție acordată (25, 20, 30 ani), înscrisă în talonul de garanție, este considerată ca dată de încheiere a perioadei de garanție.

 

Condiții de prelungire a garanției produsului pentru următorii 10 ani:

  • Montajul parchetului Barlinek achiziționat va fi executat de un montator autorizat de Compania Barlinek
  • Clientul trebuie să aibă următoarele documente pe care le va prezenta la plasarea reclamației:
    – factura de achiziție a parchetului,
    – procesul verbal privind montajul parchetului (măsurători de umiditate), emis de montatorul autorizat și semnat lizibil cu  nume și prenume de către Montator și Client – Investitor.

 

Factura de achiziție și un proces-verbal de montare a parchetului Barlinek trebuie să fie păstrate de Client pe întreaga perioadă de garanție. Condițiile menționate mai sus trebuie îndeplinite împreună, indiferent de îndeplinirea termenilor generali de garanție.

Procese verbale privind execuția montajului parchetului Barlinek, în format PDF, sunt disponibile pe site-ul www.barlinek.ro  pentru orice tip de parchet Barlinek.

Cumpărătorul poate să-și exercite dreptul rezultat din garanție, indiferent de drepturile pe care le are față de vânzător cu privire la neconformitatea bunurilor cu contractul. Garanţia pentru bunurile vândute nu exclude, restricționează sau suspendă drepturile cumpărătorului care decurg din neconformitatea bunurilor cu contractul.

Parchetul Barlinek trebuie montat în conformitate cu regulile și condițiile strict specificate în instrucțiunile de montaj și utilizare ale parchetului Barlinek. Compania Barlinek nu răspunde pentru un montaj făcut incorect.

Garanția prelungită nu se aplică în cazul modificării produsului sau al reparației individuale a acestuia, în cazul în care aceste lucrări nu au fost agreate în scris cu producătorul.

În ceea ce privește celălalt domeniu, se aplică termenii generali de garanție.

Protocolul pentru efectuarea montajului a parchetului ( masurarea umiditatii ), se afla in rubrica: Documentele Technice.
Semnandu-l ca Investitor asigurata – va ca semnatura Montatorului Autorizat* este lizibila (numele si prenumele).

*Verificati deasemenea daca montatorul se afla pe lista montatorilor autorizati de catre Barlinek (link)