fbpx

Verifică promoțiile noastre:

STRATIFICAT

PARCHET VINIL STEJAR ALB – CE INTERIOR VA FUNCIONA?

Ce nuanță să alegi scânduri de vinil? Stejar albit, ușor sau poate altul? Totul depinde de climatul în care doriți să vă întrețineți interiorul. Puteți cumpăra scânduri de vinil în multe culori și modele, așa că cel mai bine este să comandați mostre pentru a vedea singur ce tip de podea de vinil vi se potrivește cel mai bine. Astăzi vă vom sugera ce interioare sunt potrivite pentru panouri de vinil din stejar albit.

panele winylowe dąb bielony
CUM SE ALEGE PARCHET VINIL CORPRE PENTRU INTERIOR?

Stejarul albit este o nuanță eficientă a panourilor de vinil. Acest ton foarte deschis și neutru se va potrivi frumos cu interioarele în stil scandinav, combinând culorile luminoase cu accente de negru și colorate. Le va pune în valoare atmosfera fără a domina optic spațiul. Unde altundeva se va potrivi stejarul albit? Panourile de vinil în această nuanță sunt perfecte și pentru interioarele moderne, în care formele originale ale mobilierului merită subliniate și în camerele în stil shabby chic. De asemenea, se potrivesc într-un stil minimalist. Daca, in schimb, preferi un efect rustic, este mai bine sa alegi o alta culoare a panourilor, mai inchisa, cu un ton mai cald si cu granulatie mai distincta. Pentru un stil boho, este mai bine să alegeți și o nuanță puțin mai caldă de panouri de vinil. Pentru interioarele clasice, panourile de vinil din stejar albit vor fi probabil prea cool.

panele winylowe dąb bielony
STEJAR ALB EFICIENT

Panourile de vinil în nuanța stejarului albit au proprietăți optice excelente. Ce vă oferă astfel de panouri de vinil? Stejarul albit va lumina interiorul și, în același timp, îi va oferi confort. Este o nuanță foarte neutră, armonioasă, de aceea va fi o bază excelentă pentru diverse mobilier și accesorii. O astfel de alegere va permite, de asemenea, schimbări frecvente în amenajarea camerei fără a efectua renovări costisitoare – este suficient să alegeți alte țesături și decorațiuni pentru ca interiorul să capete un caracter complet diferit. Datorită acestui lucru, atunci când te plictisești de aspectul camerei, o poți schimba rapid la un cost redus. Podelele cu nuanțe și modele mai expresive pot face o cameră mai dificil de reamenajat.

STEJAR ALB – PARCHET VINIL SAU PARCHET LEMN?

Nu sunteți sigur dacă să alegeți o scânduri de vinil de stejar albit sau o podea din lemn? Gândește-te care este prioritatea ta. Avantajele unei podele din lemn sunt, mai presus de toate, un material nobil, natural și un model unic. Lemnul adevărat se simte mai dur decât scândurile de vinil la atingere. Un panou de vinil este moale și cald, și este, de asemenea, mai rezistent la apă decât parchetul, așa că va fi perfect pentru încăperi precum o baie sau alte încăperi umede. Panourile LVT au, de asemenea, mai puțină întreținere. Lemnul, pe de altă parte, este relativ ușor de reînnoit. Atât parchetul din lemn, cât și panourile de vinil sunt perfecte pentru încălzirea în pardoseală.