fbpx

Verifică promoțiile noastre:

STRATIFICAT

PARCHET PIN

 

Parchet pin – este o alegere excelenta pentru orice casa, fiind frumos si sanatos. Parchetul de pin din colectiile Barlinek are o structura pe trei straturi si este finisat intr-un furnir de lemn tare, nobil. Parchetul de pin este rezistent la schimbarile de umezeala si de temperatura (nu scartaie!) si este un bun izolator termic si fonic. In plus, ionizeaza aerul si nu atrage praful, fiind potrivit pentru cei care sufera de alergii. Este o adevarata placere sa il mentii curat – nu trebuie decat sa il aspiri.

parchet pin

PARCHET PIN – MANDRIA CASEI

Parchetul de pin se potriveste in orice interior. Selectia mare de stiluri din gama Barlinek face ca parchetul de pin sa se poată adapta la orice cerinte de amenajare. Lemnul natural nu este doar frumos, dar si universal. Acesta este motivul pentru care un parchet de pin va arata bine in facilitati publice, in lofturi moderne si in apartamente. Parchetul de pin de la Barlinek este o investiție durabila. O astfel de pardoseala arata bine timp de multi ani, iar reconditionarea nu este dificila. Este suficient sa indepartezi straturile superioare, deteriorate, iar apoi sa aplici un strat nou de lac sau de ulei pe placa de parchet.

Parchetul de pin este o alegere excelenta pentru locuintele noi. Datorita structurii sale unice, este rezistent la miscarile structurale ale lemnului, asa ca poate fi montat si deasupra sistemelor electrice sau de incalzire prin pardoseala.

parchet pin

PARCHET PIN – IN DIFERITE VARIANTE

Parchet pin finisat cu stejar: disponibil in mai multe variante de culori si nuante, de la o nuanta inchisa precum Affogato Molti, la una mai deschisa precum Cappuccino Grande. Acoperit cu ulei, lac lucios sau mat.

Parchet pin finisat cu fag: pardoselile de pin rezistente, finisate cu un strat tare de fag. Culori impresionante si noduri decorative.

Parchet pin finisat cu frasin: cu granulatii frumoase, disponibil in diferite nuante inchise sau deschise. Stratul superior este lacuit sau uleiat.

Parchet pin finisat cu lemn de jatobe: rezulta o pardoseala frumoasa, intr-o nuanta originala de maro-auriu, care este foarte tare si rezistenta. Placile de parchet sunt decorate cu diferite modele de granulatii.

Parchet pin finisat cu lemn de merbau: original, culori care se consolideaza odata cu trecerea timpului. Pardoseala are un aspect luxos si aduce un plus incaperii. O structura de trei lamele pe placa.

Parchet de pin finisat cu lemn de sapele: un model delicat de lemn, in nuante originale de rosu-maroniu, care adauga un plus de personalitate pardoselii. Este decorat cu granulatii marunte.

parchet pin alb

PARCHET PIN – STRUCTURA

Parchetul de pin produs de Barlinek are o structura originala, care asigura stabilitatea dimensionala (de pana la de 10 ori mai buna decat pardoseli din lemn masiv). Este realizat din trei straturi de lemn original. Stratul superior este fabricat din lemn de foioase, ales cu grija din specii europene si exotice, tratat corespunzator si finisat cu lac sau ulei. După acest strat superior, exista o structura in forma de cruce, din lemn de esenta moale.

PARCHET PIN DE LA BARLINEK – MONTAJ SI INTRETINERE

Montajul parchetului de pin de la Barlinek necesita doar cateva scule de baza. Acesta poate fi montat in sistem flotant sau prin lipire. Instalarea este rapida pentru ca fiecare placa are imbinari BARCLICK® (marginea mai lunga) si incuietori BARLOCK 5Gc®. Chiar daca nu te pricepi foarte bine la acest gen de munca, vei reusi sa montezi singur parchetul din pin. Gama Barlinek include si plinte finisate in diverse culori de lemn tare, care pot fi adaptate usor la culoarea parchetului de pin. Acestea se monteaza cu ajutorul clipsurilor speciale.

Cum ingrijesti parchetul de pin de la Barlinek? Parchetul ar trebui aspirat constant. Nu folosi mopul umed. Doar in cazul unor pete de grasime, sterge cu o carpa umeda.