fbpx

Verifică promoțiile noastre:

STRATIFICAT

PARCHET VINIL STEJAR RUSTIC

Știați că o podea rustică poate fi modernă în același timp? Panourile din vinil din stejar rustic sunt o solutie perfecta pentru un interior functional si frumos. Aspectul panourilor LVT este foarte asemănător cu lemnul real și se caracterizează printr-o serie de avantaje. Dintre acestea, merită menționat, printre altele durabilitate, instalare usoara, rezistenta la umezeala si posibilitatea de instalare peste incalzire in pardoseala.

panele winylowe dąb rustykalny
CARE INTERIOARE SE POZEAZĂ PARCHET VINIL DE STEJAR RUSTIC?

Pardoseala rustica din stejar LVT este alegerea perfecta pentru aranjamente cu suflet. Funcționează bine în interioare care ar trebui să arate roase de dinții timpului. Panourile din vinil din stejar rustic ar trebui folosite în următoarele stiluri: retro, country și vintage. De asemenea, se vor integra bine în atmosfera amenajărilor industriale. Culoarea lor caldă și amprenta cu boabele vor face camera caldă și confortabilă. Panourile din vinil din stejar rustic sunt o alegere bună pentru apartamente, apartamente în case de locuit sau garsoniere mici cu suflet. Finisajul joacă un rol important în aspectul unei podele rustice de stejar LVT. Aspectul său final este influențat de plinte, care pot fi păstrate în aceeași culoare cu podeaua sau pot fi în contrast cu aceasta. O combinație foarte populară este o podea de stejar, rustic și plinte albe, înalte.

PARCHET VINIL STEJAR RUSTIC – PROPRIETATI LVT

Panourile rustice din stejar LVT sunt realizate din mai multe straturi de vinil. Au un miez dur și o suprafață plăcută la atingere, cu imprimare de înaltă calitate. Marele avantaj al LVT este că materialul nu absoarbe umezeala. Datorită acestui fapt, poate fi folosit în bucătărie, baie și alte încăperi expuse influenței vaporilor de apă. Este de remarcat faptul că în acest caz podelele LVT sunt o alternativă ideală la lemnul natural. Panourile de vinil din stejar rustic sunt ușor de păstrat curate. Ele pot fi ușor aspirate și spălate. Sunt foarte rezistente la abraziune și deteriorare. Podelele LVT conduc căldura foarte bine și sunt potrivite pentru așezarea pe încălzire prin pardoseală.

panele winylowe dąb rustykalny

CUM FUNCȚIONEAZĂ INSTALAREA PARCHET VINIL?

Stejarul rustic, precum și alte culori, este culoarea aplicată stratului superior al podelei LVT. Este o imprimare de foarte înaltă calitate, care nu numai că are o culoare și un model care seamănă cu o tablă adevărată, dar are și o structură similară. Există mai multe straturi de LVT dedesubt, inclusiv un miez dur, care este responsabil pentru rezistența podelei. Panourile de vinil din stejar rustic sunt foarte usor de montat. Podeaua este așezată pe un teren plan și un strat de bază special. Sistemul de asamblare permite o instalare ușoară și rapidă. Important este că panourile sunt ușoare și oricine are o linie de bricolaj se va putea descurca cu ele.