fbpx

Verifică promoțiile noastre:

STRATIFICAT

PARCHET RUSTIC. PARCHET STEJAR RUSTIC DE LA BARLINEK

Parchet rustic – este un tip de parchet tot mai cautat pentru ca tot mai multi oameni vor sa se bucure de frumusetea lemnului natural, cu modele granulate si cu noduri. Colectiile de parchet rustic de la Barlinek includ placi de parchet rustic, stilizate care in cautarea cu pardoselile clasice.

Parchetul rustic din Barlinek este finisat cu lemn natural de stejar, slefuit si canelat si are multe noduri. Parchetul rustic este disponibil in varianta uleiata sau lacuita. Structura cu trei straturi a parchetului rustic de la Barlinek asigura stabilitatea dimensionala.

parchet rustic

PARCHET RUSTIC – IN DIFERITE STILURI DE AMENAJARE

Design retro: parchetul din stejar rustic adauga un plus de personalitate unui interior. Arata bine in camerele spatioase, iar modelul lemnului si textura lui creeaza un ambient confortabil.

Placile de parchet rustic sunt ideale pentru casa de la tara. Este important ca acestea sa aiba structura lemnului vizibila, fapt ce adauga un plus de caldura interiorului. Aspectul lor natural se poate scoate in evidenta prin slefuire. Pentru un interior inspirat de stilul country, trebuie sa alegi parchet rustic in nuante neutre.

parchet stejar rustic pret

Vintage: parchetul rustic devine un fundal perfect pentru piesele de mobilier din casa. Granulatiile si nodurile sunt ele insele decoruri ce amintesc de stilul vintage. In plus, ele marcheaza contrastul intre elementele noi si cele vechi dintr-un interior.

Industrial: parchetul rustic poate scoate in evidenta si stilul industrial al unei amenajari. Pardoseala trebuie sa arate ca si cand ar fi facuta din placi solide, cu multe noduri si urme de uzura.

PARCHET RUSTIC – COLECTIA PURE VINTAGE

Designerii Barlinek au creat o colectie speciala pentru cei care cauta parchet rustic.  Placile acestui parchet reproduc perfect frumusetea lemnului natural, inclusiv modelul sau imperfectiunile minore. Pardoselile din colectia Pure Vintage se potrivesc perfect in mansarde, in apartamentele de lux sau in cele minimaliste. Iti recomandam sa finisezi pardoseala din parchet rustic cu un cadru din plinte de lemn. Poti face din lemn de aceeasi culoare ca plăcile sau poti alege o combinatie in contrast (de exemplu, parchet stejar rustic combinat cu plinte albe).

Parchetul rustic din colectia Pure Vintage este fundalul perfect pentru a scoate in evidenta mobilierul modern si electrocasnicele elegante. Este placut sa mergi in picioarele goale pe parchet rustic! Parchetul rustic din colectia Pure Vintage poate fi montat deasupra sistemelor electrice si de incalzire prin pardoseala.

stejar rustic

PARCHET RUSTIC – INGRIJIRE

Este indicat sa protejezi parchetul rustic, uleiat sau lacuit cu produsul recomandat din oferta Barlinek imediat dupa montaj. Acest proces va păstra frumusețea parchetului ani de zile. Zilnic, pardoselile rustice ar trebui să fie curățate sau aspirate. Parchetul din lemn nu trebuie spalat cu mopul ud ,iar apa nu trebuie sa balteasca pe acesta. Petele mai greu de indepartat se pot curata cu o carpa umeda cu Protektor Komplet (parchet finisat cu lac) sau Magic Cleaner (parchet finisat cu ulei) Este important ca produsele sa fie curatate cu produse recomandate pentru a nu deteriora structura lor naturala.