fbpx

Verifică promoțiile noastre:

STRATIFICAT

Plinta parchet lată

 

Plinta parchet lată este foarte populară. Are multe utilizari, o puteti folosi inclusiv la renovarea podelei, si are si o functie decorativă. Plinta parchet lată este deseori folosită de arhitectii care vor sa valorifice potenţialul decorativ al unui interior. Plinta parchet lată scoate in evidenţă contrastrul dintre perete si podea si face din acestea un element de decor in plus pentru casa dumneavoastră. Pune accentul pe estetica si caracterul unic al camerelor decorate in stil clasic sau modern, dar si in stil industrial, art deco, shabby-chic sau englezesc. Plinta parchet alba lată este foarte utilizată.

szerokie-listwy-przypodlogowe

Aceste plinte sunt disponibile in diferite culori si profile, inclusiv alb, vopsite sau infoliate. Toate plintele sunt fabricate cu mare atentie la detalii, ceea ce le face estetice si foarte rezistente. Gama Barlinek cuprinde plinte care ajung la o grosime de 22 mm. Lungimea acestora este de 2200 mm, iar inăltimile disponibile variază intre 40 mm si 95 mm.

Fiecare plintă parchet lată din gama Barlinek are o canelură specială la interior care vă permite să ascundeţi cablurile. In plus, protejează peretele impotriva murdăriei si a zgârieturilor, si, de asemenea, previne pătrunderea murdăriei sub parchet.

Un alt avantaj este montarea uşoară. Chiar si cei fără experienţa vor reusi să o monteze. Mai intâi, fiecare plinta parchet lată trebuie sa fie tăiata la dimensiunea dorită. Apoi, clipsurile de fixare trebuie sa fie montate in perete, iar plinta se fixează in ele. La scurt timp după terminarea montajului, plintele sunt pregătite pentru utilizare si nu necesită lucrări suplimentare de finisare.