fbpx

Verifică promoțiile noastre:

STRATIFICAT

CE SUNT PARCHET LVT?

Panourile de vinil reprezintă o adevărată revoluție în industria pardoselilor. Este o solutie moderna care va asigura functionalitatea optima a pardoselii. Dacă renovați și căutați o pardoseală durabilă care să vă permită să vă transformați rapid interiorul – panourile de vinil sunt doar pentru dvs. Citiți articolul nostru și verificați care sunt cele mai importante proprietăți ale panourilor LVT. Am adunat cele mai importante informații într-un singur loc.

PANOURI LVT – CE ESTE?

Panourile de vinil au fost disponibile în Polonia doar pentru câțiva, deși s-au dovedit pe alte piețe europene încă din anii 1980. și câștigă popularitate tot timpul. Arată înșelător de asemănător cu gresia sau scândurile de lemn, dar sunt mai ușor de instalat și au proprietăți de izolare mai bune. Panourile LVT sunt disponibile într-o varietate de dimensiuni, modele și culori. Alegerea este cu adevărat mare. Este demn de remarcat faptul că panourile de vinil, spre deosebire de plăci, sunt calde – este plăcut să mergeți pe ele chiar și desculț. În plus, nu absorb umezeala și sunt rezistente la apă, astfel încât pot fi amplasate chiar și în baie și bucătărie, adică în încăperi în care vor fi expuse la vapori de apă. Mai mult, pardoseala de vinil este cel mai eficient si durabil material pentru o pardoseala incalzita.

CE ÎNSEAMNA ABREVIEREA DESPRE LVT?

Panourile de vinil disponibile în oferta Barlinek nu seamănă cu nimic cu linoleum-ul de care vă amintiți din copilărie. Abrevierea LVT din numele lor provine de la cuvintele Luxury Vinyl Tiles, care este tradus vag ca panouri de vinil de lux. Sunt produse folosind diverse tehnologii, dar cele mai durabile sunt cele care combină un miez mineral dur cu flexibilitatea vinilului. Carcasa exterioară este rezistentă la abraziune și deteriorare și, în același timp, este moale și caldă. Are si functie decorativa.

PARCHET VINIL – OFERTA COMPLETA VEZI >>>
PANOURI LVT – PRET, APLICARE, DURABILITATE

Este parchetul de vinil o cheltuială mare? Panourile LVT robuste și de înaltă calitate sunt mai scumpe decât plăcile și mai puțin costisitoare decât scândurile din lemn real. Prețul panourilor de vinil variază de obicei între 60 – 300 PLN pe m2. Panourile LVT pot fi instalate in toate incaperile casei. Stratul lor superior este foarte rezistent la deteriorare și, de asemenea, nu absoarbe apa. Ca urmare, întreținerea lor se limitează la spălarea murdăriei. LVT-urile sunt atât de durabile încât vor fi folosite cu succes mulți ani.