fbpx

Verifică promoțiile noastre:

STRATIFICAT

PERETE VERDE ÎN CAMERA DE ZI. INSPIRAȚII

Peretele verde de sticlă a fost în ultimul timp una dintre cele mai des alese tendințe în amenajarea camerei de zi. Culoarea profundă, frumoasă, impresionată, calmează și face posibilă relaxarea. În plus, peretele verde în camera de zi se potrivește perfect cu mobilierul în diferite stiluri. Nuanța vegetală arată bine în interioarele minimaliste și clasice. De asemenea, se combină foarte bine cu accesoriile botanice și etnice.

PERETE VERDE INTERIOR – CUM POATE FI PREGĂTIT?

Peretele verde din camera de zi poate avea multe nuanțe – de la menta cu adaos de alb, printr-o nuanță de fistic calm, până la tonul revigorant al ierbii. În amenajările moderne, verdele împodobeste de obicei unul dintre pereți, în timp ce, celilalți sunt menținuți în culori deschise. Toate acestei culori se combină bine cu albul, iar peretele verdele de sticlă arată excelent cu diferite nuanțe de gri. Peretele verde închis în camera de zi este de obicei cel opus ferestrei sau cel pe care există o bibliotecă, un televizor sau un șemineu. Cum puteți amenaja cu ușurință o cameră de zi cu un perete verde? O modalitate dovedită pentru o stilizare coerentă va fi păstrarea acesteia în culori naturale. Sticla verde în interioare și alte tonuri ale acestei culori se îmbină bine cu pardoseala din lemn natural, tavanul alb și decorațiunile din materiale naturale. Mobilierul pe fundalul unui perete verde este de obicei deschis la culoare astfel încât acestea să scoată în evidență profunzimea culorii.

PERETE VERDE INTERIOR

Expresia „perete verde în camera de zi” tot mai des folosită capătă un sens mai profund? Arhitecții de interior, având în vedere ecologia, pregătesc în camerele de zi grădini verticale. Compozițiile din plante vii creează pereți verzi care sunt creați din specii de plante atent selecționate, plantate într-un modul cu găuri cilindrice și un sistem de udare simplu. De obicei conțin plante suculente, iederă sau mușchi ușor de îngrijit. Datorită grădinii verticale, camera de zi devine un adevărat loc de odihnă și ne apropie de natură. În acest fel puteți transforma și cea mai importantă cameră din casă într-o grădină elegantă de iarnă. O altă idee pentru un perete verde în camera de zi va fi acoperirea acestuia cu un tapet impresionant cu model botanic. Frunzele mari sunt în vogă de multe sezoane. În plus, peretele verde poate fi creat de asemenea din panouri structurale care dau naștere la o compoziție interesantă pe perete. Ele dau frâu liber imaginației, deoarece au diferite modele și nuanțe de culori. Peretele verde din camera de zi oferă mult spațiu pentru experimentele de amenajare a interiorului.

Verificați oferta noastră