fbpx

PARCHET VINIL ÎN BAIE

Dacă sunteți în căutarea unei alternative la plăcile tradiționale din ceramică sau gresie, scândurile de vinil pentru baie sunt o alegere excelentă. O podea de vinil are multe avantaje care o fac perfecta pentru o astfel de incapere. De ce merită să alegi scânduri de vinil pentru baie? La ce să acordați atenție atunci când alegeți și instalați?

panele winylowe w łazience
PARCHET VINIL ÎN BAIE – FRUMUSEȚE, CONFORT ȘI COMODITATE

Scândurile de vinil din baie sunt soluția pentru tine dacă vrei să așezi pe podea altceva decât gresie. Podelele din lemn nu sunt prea potrivite pentru o baie din cauza umidității din cameră. De aceea scândurile de vinil sunt cea mai bună alternativă pentru ei. Există multe modele din care să alegeți – inclusiv imitații de înaltă calitate ale diferitelor tipuri de lemn. Așadar, dacă visezi la o pardoseală asemănătoare lemnului, alege pardoseala din vinil pentru baie și creează-ți propriul regat de relaxare într-un stil spa. Pardoseala din vinil este complet impermeabilă, astfel încât nu va fi deteriorată de stropirea regulată cu apă. În plus, este extrem de confortabil de utilizat – este cald și moale sub picioare, ceea ce este un mare plus în baie. Panourile de vinil din baie sunt, de asemenea, ușor de păstrat curat. Sau poate vrei să pui scânduri de vinil pe perete în loc de gresie? Nicio problemă – datorită rezistenței sale la apă, îl poți instala cu ușurință peste o cadă sau o chiuvetă.

panele winylowe w łazience
CUM SA ALEG PARCHET VINIL PENTRU O BAIE?

Pardoseala de vinil pentru baie este grozavă. Ele oferă o mare varietate de opțiuni de aranjare. Le puteți cumpăra în multe modele – nu numai ca lemn, ci și plăci ceramice, porțelan sau beton. Alegerea este uriașă, iar instalarea ușoară te încurajează doar să le folosești în casa ta. La ce ar trebui să fii atent atunci când alegi scânduri de vinil pentru baie? Asigurați-vă că alegeți unul care va avea proprietăți anti-alunecare. Metoda de asamblare este, de asemenea, importantă. Dacă intenționați să le puneți deasupra plăcilor existente, este mai bine să alegeți panouri montate prin clic (așa-numitul ansamblu plutitor). Scândurile de vinil montate cu lipici vor funcționa bine numai dacă suprafața podelei nu are denivelări.

DE CE TREBUIE SĂ ALEGEȚI PARCHET LVT?

O baie este o cameră în care podeaua trebuie să reziste mult. Contactul frecvent cu apa, murdăria, obiectele care cad pe pământ – toate aceste provocări necesită o soluție cu adevărat de durată. Panourile LVT sunt o soluție care combină durabilitatea, rezistența la apă, estetica și confortul de utilizare. Panourile de vinil din baie funcționează excelent cu încălzirea prin pardoseală. Datorită acestui fapt, o astfel de podea este extrem de caldă și la atingere. De asemenea, este moale și amortizează perfect zgomotele pașilor – mersul pe el desculț este o adevărată plăcere.