fbpx

Verifică promoțiile noastre:

STRATIFICAT

PARCHET VINIL – CULORII CREAȚI INTERIORUL

Când vine vorba de scânduri de vinil, culorile sunt pe măsură. Le puteți cumpăra practic în orice nuanță imaginabilă. Selecția uriașă de modele și culori vă poate ameți și face dificilă alegerea scândurilor de vinil pentru camera de zi sau bucătărie. Cum să alegi culoarea potrivită a panourilor de vinil pentru interiorul tău? Aflați cum să evitați greșelile de bază și să alegeți podeaua de vinil perfectă – datorită acestui lucru, culorile panourilor vor deveni un adevărat decor al camerei.

panele winylowe kolory
PARCHET VINIL – CULORI ȘI TEMPERATURA LOR

Alegerea panourilor potrivite ar trebui să înceapă cu determinarea stilului în care aranjam camera selectată. Depinde dacă scândurile de vinil închise sau deschise vor funcționa mai bine. Nuanțele mai închise vor funcționa bine în interioare spațioase și expresive. Când dorim să luminăm și să mărim vizual o cameră dată, este mai bine să alegem panouri luminoase. Dar asta nu este tot. De mare importanță este și temperatura de umbră a panourilor. Este extrem de important să acordați atenție acestui lucru atunci când alegeți o podea, deoarece efectul final va depinde de aceasta. Este mai bine să nu combinați nuanțele reci cu cele calde – se vor ciocni între ele. Cel mai bine este atunci când alegem mobilier cald și accesorii pentru o podea de vinil într-o nuanță caldă. Panourile în culori reci vor fi bine combinate cu stiluri mai reci – de exemplu, cu gri sau un finisaj metalic.

MODELE ȘI CULORI DE PARCHET VINIL

Panourile de vinil sunt disponibile într-o multitudine de modele și culori. De asemenea, vin în diferite forme. Oferă posibilități aproape nelimitate atunci când vine vorba de amenajarea podelei. Printre panourile disponibile pe piață, puteți găsi podele de vinil cu aspect de lemn, scânduri de vinil cu modele de marmură și pardoseli de vinil cu aspect de beton. Formele plăcilor de vinil sunt, de asemenea, o mare varietate – de la elemente mici, mozaic, până la plăci largi, lungi, cu aspect de scânduri de lemn. Puteți alege panouri care arată ca diferite scânduri, cum ar fi stejarul.

panele winylowe kolory
DE CE ALEGE PARCHET VINIL?

Culorile nu sunt totul. Proprietățile sunt la fel de importante atunci când alegeți o podea. Panourile de vinil au numeroase avantaje. Sunt ușor de instalat singure, așa că sunt perfecte pentru o renovare rapidă. Datorită faptului că înăbușează zgomotele pașilor și ale labelor animalelor, vor avea un impact mare asupra confortului acustic acasă. Se mai remarca si prin faptul ca sunt moi si calduroase la atingere, asa ca va fi placut sa le folosesti, de exemplu, in dormitor. Cu toate acestea, acestea nu sunt toate avantajele panourilor de vinil. De asemenea, sunt complet rezistente la apă, făcându-le podeaua perfectă pentru o baie sau bucătărie. Durabilitatea și rezistența lor la deteriorare, la rândul lor, înseamnă că vor servi mulți ani.