fbpx

PARCHET VINIL DE STEJAR

Pardoseala de stejar arata grozav. Panourile de vinil din stejar sunt o alternativa si mai durabila la placile naturale care nu absorb apa. Ca urmare, panourile LVT pot fi instalate chiar și în locuri expuse influenței umidității. Pardoselile LVT sunt perfecte nu doar in locuinte, ci si in locuri publice, deoarece sunt foarte rezistente, chiar si la explantare intensiva.

panele winylowe dąb
PARCHET VINIL STEJAR NATURAL

Podeaua de stejar este un adevărat clasic care se potrivește oricărui stil de interior. Panourile de vinil din stejar natural vor arăta grozav atât în ​​amenajările clasice, cât și în camerele în stil mansardă. Podeaua LVT in culoarea stejarului natural are un model care reflecta foarte frumos culoarea lemnului natural. În plus, este caldă și plăcută la atingere și potrivită pentru instalarea pe încălzire prin pardoseală.

PARCHET VINIL STEJAR ALB

Vă întrebați dacă să puneți o podea din lemn, văruită în alb în casa dvs.? Este o idee bună. Lemnul natural este frumos și foarte funcțional. Luați în considerare și dacă să optați pentru alternativa sa – panouri de vinil din stejar albit. O pardoseală LVT este în mod înșelător asemănătoare cu lemnul și este mai durabilă și mai ușor de întreținut. Vinilul nu absoarbe apa, asa ca il puteti folosi si in bucatarie sau baie. În plus, acest material durabil poate fi șters cu ușurință. O podea de vinil de stejar albit este o alegere buna pentru o amenajare in stil rustic sau provensal. Cu siguranță va funcționa bine în interioare în stil scandinav.

panele winylowe dąb
PARCHET VINIL STEJAR DESCHIS

O podea din stejar deschis face ca interiorul să pară mai spațios și mai cald. Culoarea sa strălucitoare și modelul fermecător de cereale se vor potrivi oricărui stil interior. Arata grozav cu diferite culori de perete. Panourile de vinil din stejar deschis sunt foarte asemănătoare cu omologii lor din lemn. Mai mult, podelele LVT cu model pe lemn sunt disponibile în diverse variante, inclusiv cele care imit un aranjament de parchet în schemă și o pardoseală cu o singură fâșie, cu două benzi sau cu trei benzi.

CARE SUNT CARACTERISTICILE PARCHET VINIL?

Stejarul este un lemn de esență tare, apreciat pentru durabilitatea sa. Panourile LVT sunt și mai rezistente la abraziune și deteriorare. Prin urmare, pot fi instalate chiar și în pasaje și locuri publice, fără a vă face griji cu privire la deteriorarea substratului și necesitatea întreținerii regulate. Scândurile de vinil din stejar sunt mai ușor de așezat decât scândurile naturale. În plus, le puteți instala cu ușurință pe încălzirea în pardoseală, deoarece conduc bine căldura.