fbpx

Verifică promoțiile noastre:

STRATIFICAT

PARCHET LVT

Panourile de podea din vinil LVT sunt o noutate, doar recent disponibile pe piata poloneza. LVT este o abreviere care înseamnă plăci de vinil de lux, care este pur și simplu plăci de vinil de lux. Și într-adevăr – este un produs modern care nu seamănă cu vechile podele de vinil. Panourile LVT sunt extrem de practice si pot inlocui cu succes panourile traditionale, gresia sau parchetul din lemn. De ce merită să alegeți parchetul laminat LVT?

panele winylowe lvt
PARCHET LVT ȘI CELE MAI MARE AVANTAJELE LOR

Scândurile moderne de vinil au multe plusuri. În primul rând, sunt complet rezistente la umiditate și apă – pot fi amplasate cu succes în bucătărie sau baie. Sunt perfecte pentru a combina spațiul din bucătărie cu camera de zi. Sunt extrem de ușor de curățat, sunt și durabile și rezistente la deteriorare. Panourile de podea LVT au proprietăți acustice excelente – atenuează perfect pașii, zgomotul picioarelor copiilor sau căderea diferitelor obiecte. Sunt perfecte și pentru pasionații de recondiționări rapide, deoarece sunt extrem de ușor de instalat. De asemenea, merită menționat faptul că pot avea orice formă și dimensiune, făcând ușor să alegeți ceva potrivit pentru interioare în orice stil. Pot fi o reprezentare perfectă a plăcilor de lemn, a plăcilor ceramice și chiar a pietrei. Cu toate acestea, panourile de vinil LVT sunt calde și moi la atingere, ceea ce le face extrem de confortabil de mers pe acestea. În plus, podelele LVT pot fi așezate peste un sistem de încălzire prin pardoseală.

CÂT COSTA PARCHET LVT?

Prețul parchetului laminat LVT depinde de mulți factori. Este influențată de modelul și forma plăcilor de vinil sau de metoda de instalare – clic, lipici sau covoraș autoadeziv. Costurile variază de la câteva zeci până la 200 de zloți pe metru pătrat. Scândurile de vinil mai ieftine sunt adesea mai puțin rezistente la deteriorare. Prețul panourilor de podea LVT trebuie să includă și costul materialelor de asamblare și manopera în sine. Deși teoretic, așezarea panourilor de vinil nu ar trebui să fie o problemă, este mai bine să lăsați această muncă pe seama profesioniștilor. Acest lucru va evita erorile de instalare, astfel încât podeaua dumneavoastră LVT va dura mai mult în stare perfectă.

panele winylowe lvt

PARCHET LVT POTELE – OPINI

Care sunt părerile despre parchetul laminat LVT? Cel mai bine este să întrebați oamenii care se ocupă profesional de design interior. Arhitecții apreciază podelele din vinil LVT datorită posibilității de a le așeza în încăperi umede, a unui număr aproape nelimitat de modele și culori și a posibilității de a le instala pe încălzire prin pardoseală. Profesioniștii cred că podelele LVT conduc căldura mai bine decât podelele din lemn. Desigur, merită să verificați temperatura la care sunt rezistente panourile de podea LVT date. Utilizatorii LVT apreciază căldura și moliciunea de sub picioare.