fbpx

PARCHET VINIL RUSTICE

Scândurile de vinil rustice sunt o modalitate excelentă de a crea o podea retro funcțională. LVT poate avea orice imprimeu care are o culoare și o structură care seamănă cu materialul imitat. În același timp, își păstrează proprietățile – este foarte durabil, impermeabil și ușor de păstrat curat. Panourile din vinil rustic sunt o soluție perfectă pentru interioarele retro moderne.

panele winylowe rustykalne
PARCHET VINIL RUSTICE – O ALTERNATIVĂ MODERNĂ LA LEMN ȘI PIATRA

Când sunt așezate, podelele rustice din vinil arată ca o podea solidă, din lemn. Important, ele imită plăcile naturale, uzate, nu numai prin culoare, ci și ca structură. Același lucru este și cu piatra sau gresia pe panouri LVT într-un kimono retro. Panourile rustice din vinil sunt calde și plăcute la atingere. Suprafața lor moale are o structură adecvată, datorită căreia podeaua arată foarte atractiv. Panourile de vinil rustic sunt disponibile pe piata in diverse culori – de la lemn exotic inchis la culoare, la stejar invechit, pana la pardoseli varuite. Datorită acestui lucru, puteți ajusta cu ușurință LVT la nevoile unui anumit aranjament. Important este că o podea rustică din vinil ar trebui să fie finisată cu plinte, care vor acționa ca un fel de cadru pentru aceasta.

CE AMENAJĂRI SUNT POTRIVITE PENTRU PARCHET VINIL RUSTICE?

Interioarele în stil retro devin din ce în ce mai populare. Important este că ele găzduiesc nu numai moșii rurale și case vechi, ci chiar și apartamente în clădiri noi. Interioarele sunt mai vechi decât sunt în realitate și au o atmosferă unică care aduce liniște. Estetica rustică este adesea folosită și în birouri, restaurante și spații publice. Unde se vor dovedi podelele retro LVT? Este cu siguranță o alegere bună pentru aranjamente rustice într-o atmosferă populară. Pardoseala rustică este, de asemenea, o alegere bună pentru interioarele retro și scandinave, precum și o modalitate interesantă de a diversifica încăperile mansardelor.

panele winylowe rustykalne
PARCHET VINIL RUSTICE – PROPRIETĂȚI ȘI INSTALARE

Panourile LVT sunt podele moderne care se caracterizează printr-o durabilitate ridicată și sunt foarte rezistente la abraziune. Fiecare dintre ele este realizat din mai multe straturi de vinil care conduc bine căldura. Datorită acestui fapt, panourile rustice de vinil sunt perfecte pentru încălzirea prin pardoseală. Este de remarcat faptul că un alt avantaj al vinilului este că nu absoarbe apă. Datorită acestui fapt, panourile rustice de vinil pot fi folosite pentru a crea o baie într-o atmosferă retro sau pot fi folosite pentru a finisa o zonă umedă într-o bucătărie „de la țară”. Pardoseala din vinil poate fi molata. Panourile rustice de vinil pot fi așezate nu numai pe podea, ci și pe pereți. Asamblarea LVT este simplă – podeaua este așezată într-un sistem plutitor sau cu lipici pe o podea nivelată. Vinilul este ușor de tăiat, nu se estompează când este expus la lumina soarelui și arată grozav chiar și după mulți ani de utilizare.