fbpx

Verifică promoțiile noastre:

STRATIFICAT

PARCHET VINIL – STEJAR DESCHIS, SAU O NUANTA PENTRU ORICE INTERIOR

Parchet vinil din stejar deschis sunt extrem de versatile. Această nuanță frumoasă se va potrivi perfect cu aproape orice interior, luminându-l și creând o atmosferă plăcută. În plus, datorită proprietăților lor, panourile de vinil vor fi un material excelent pentru podea în orice cameră – atât în ​​dormitor, baie sau bucătărie. Așadar, dacă visezi la o podea de baie asemănătoare lemnului, scândurile de vinil sunt doar pentru tine.

panele winylowe dąb jasny
CELE MAI FRUMOASE PARCHET VINIL – STEJAR DESCHIS ÎN VÂRFUL NUANȚELOR POPULARE

De ce sunt atât de populare scândurile de vinil din stejar deschis? Vor arăta frumos, indiferent de stilul interiorului. Sunt perfecte atât pentru camere moderne, cât și în stil rustic. Ele vor sublinia frumusețea mobilierului clasic și imaginația interioarelor în stil boho. Sunt perfecte pentru camerele de copii drăguțe, dormitoarele armonioase și liniștite și chiar băile în stil spa. Dar acestea nu sunt toate motivele pentru care ar trebui să folosești astfel de scânduri de vinil. Stejarul deschis este grozav pentru camere comunicante – așa că dacă aveți o bucătărie deschisă spre sufragerie și sufragerie, puteți așeza același podea peste tot. Datorită acestui fapt, întregul va deveni un singur spațiu coerent.

panele winylowe dąb jasny
ÎN CARE CAMERE PARCHET DE VINIL SUNT CELE MAI PERFORMANȚE?

Stejarul deschis este o nuanță clasică și universală a podelei care se potrivește majorității aranjamentelor și dă un pumn perfect podelelor LVT. Pentru confortul utilizării interiorului, proprietățile panourilor de vinil în sine sunt, de asemenea, de mare importanță. Le poți pune în orice cameră din interiorul casei. Vor dezactiva perfect pașii din dormitor – după trezire, va fi plăcut să stai cu picioarele goale pe podeaua moale. Sunt calde la atingere, asa ca vor fi perfecte pentru camerele copiilor, iar datorita impermeabilitatii lor pot fi folosite cu succes ca podea in bucatarie si baie. Sunt perfecte pentru încălzirea prin pardoseală – conduc căldura foarte bine. De asemenea, este important ca acestea să fie extrem de ușor de instalat. De aceea merită să alegeți scânduri de vinil – stejar deschis sau oricare altul, liber ales