fbpx

Verifică promoțiile noastre:

STRATIFICAT

RGPD

Administrator al datelor Dumneavoastră personale este Barlinek S.A. cu sediul în Kielce (25-323) pe str. Al. Solidarności nr.36 Datele dumneavoastră personale vor fi procesate pe baza art. 6 par. 1 lit. f) RGPD (interes legitim), pentru a răspunde la mesajele trimise prin intermediul formularului de contact. Furnizarea de către dvs. a datelor dvs. personale este voluntară, însă este necesară pentru punerea în aplicare a obiectivului indicat. Datele dumneavoastră personale vor fi păstrate pentru perioada de un an de la finalizarea corespondenței, și după această perioadă, pentru perioada în care legea dispune stocarea datelor sau pentru perioada de prescripție a posibilelor revendicări. Destinatari ai datelor dumneavoastră personale vor fi entitățile care administrează site-ul web, precum și entitățile autorizate să obțină date în baza legii. În legătură cu prelucrarea datelor cu caracter personal, aveți următoarele drepturi: dreptul de acces la date, dreptul de a rectifica datele, dreptul de a șterge datele, dreptul de a limita prelucrarea datelor, dreptul de a vă opune, dreptul de a depune o plângere adresată organismului de supraveghere ( Președintele Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal), dacă consideraţi că prelucrarea datelor cu caracter personal încalcă dispoziţiile Regulamentului general privind protecţia datelor. În cazul întrebărilor legate de prelucrarea datelor, vă recomandăm să ne contactați prin intermediul adresei de e-mail daneosobowe.bsa@barlinek.com.

Section background

pardoseli
hibride

PARDOSELILE HIBRIDE NEXT STEP colecție cu stratul de uzură realizat din lemn natural, iar miezul dintr-un compozit mineral. Sunt pardoseli foarte durabile, rezistente și .

Magazine
Section background

lemn natural, rezistența pietrei

 • Icon
  STRAT DE UZURĂ DIN LEMN

  Stratul superior al pardoselilor este un furnir natural de stejar. Noile noastre produse au toate avantajele pardoselilor din lemn, asigurându-le totodată o rezistență sporită.

 • Icon
  IMPERMEABILITATE

  Pardoselile hibride sunt rezistente la inundații și stropire cu apă. Este o alegere excelentă pentru bucătărie, hol și chiar baie, cu posibilitatea de a instala același tip de pardoseală în toată casa.

 • Icon
  LAC ULTRA REZISTENT

  Stratul superior din lemn este acoperit cu lacul Ultra Hard foarte rezistent la abraziune. Finisajul include mai multe straturi de lac întărit cu corindon (oxid de aluminiu) pentru a obține o durabilitate suplimentară.

 • Icon
  STRUCTURĂ STABILĂ

  Chiar și pe suprafețe foarte mari nu este necesară efectuarea rosturilor de dilatare pentru praguri și a celor intermediare. Prin urmare, puteți instala aceeași pardoseală în camere cu funcții utile diferite, de exemplu, în camera de zi combinată cu bucătărie sau pe hol și baie.

 • Icon
  SIGURANȚĂ

  Pardoselile au certificatul A+, care confirmă emisia foarte scăzută de COV (compuși organici volatili). Miezul plăcii DENSCORETM este un amestec mineral care nu conține ftalați sau metale grele, dăunătoare sănătății.

 • Icon
  ÎNCĂLZIRE PRIN PARDOSEALĂ

  Pardoselile hibride se potrivesc perfect atât pentru sistemele de încălzire prin pardoseală, cât și pentru sistemele de răcire.

 • Icon
  UTILIZARE SILENȚIOASĂ

  Parchetul hibrid Barlinek, în combinație cu substratul de izolație fonică EXTREME 1.5, garantează o atenuare excelentă a zgomotelor.

 • Icon
  PRIETENOASE CU ANIMALELE DE COMPANIE

  Lacul Ultra Hard și miezul DENSCORETM înseamnă rezistență sporită a pardoselii la abraziune și zgârieturi.

 • Icon
  MONTAJ CURAT ȘI UȘOR

  Instalarea pardoselii flotante nu necesită echipamente speciale și se face fără praf inutil!

 • Icon
  GARANȚIE 30 DE ANI

  Pardoselile hibride Next Step sunt proiectate astfel încât să fie utile mulți ani și să arate frumos – mai ales atunci când utilizați produse de îngrijire Barlinek.

1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1
1

Sunteți interesat de pardoseala hibridă impermeabilă?

Trimiteți formularul, vă vom contacta noi:

  Acest site este protejat de reCAPTCHA si Politica de Confidentialitate Google si Termenii Serviciului se aplica.

  Administrator al datelor Dumneavoastră personale este Barlinek S.A. cu sediul în Kielce (25-323) pe str. Al. Solidarności nr.36 daneosobowe.bsa@barlinek.comVezi clauze.

  Section background

  miez
  mineral

  Stratul superior al podelelor este furnir de stejar de 1 mm grosime. Noile noastre pardoseli au toate avantajele pardoselilor din lemn, oferindu-le o rezistență suplimentară.

  Section background

  parchet
  hibrid Barlinek

  Miezul DENSCORETM face, ca PARDOSELILE HIBRIDE BARLINEK să fie foarte durabile și impermeabile. Datorită coeficientului ridicat de transfer termic, acestea se dovedesc perfect utile pentru sistemele de încălzire și răcire prin pardoseală.

  Section background

  lac
  ultra hard

  Suprafața PARDOSELILOR HIBRIDE jeste complet rezistentă la cele mai frecvente tipuri de pete: vin roșu, ulei de măsline sau acetonă.

  Duritatea întregului strat ceramic se datorează mai multor straturi de lac, cu un amestec de CORINDON, care îl protejează împotriva uzurii chiar și în timpul utilizării intensive.
  Datorită acestui fapt, PARCHETUL HIBRID BARLINEK poate fi utilizat nu numai în spații rezidențiale, ci și în hoteluri și alte locuri publice, de exemplu birouri și săli de conferințe.

  Structura lacului ULTRA HARD limitează, de asemenea, riscul de alunecare în băi, bucătării sau camere de baie.

  Image
  Section background

  STRUCTURĂ
  STABILĂ

  Chiar și pe suprafețe foarte mari nu este necesară efectuarea rosturilor de dilatare pentru praguri și a celor intermediare. Prin urmare, puteți instala aceeași pardoseală în camere cu funcții utile diferite, de exemplu, în camera de zi combinată cu bucătărie sau pe hol și baie.

  Section background

  ÎNCĂLZIRE PRIN
  PARDOSEALĂ

  Pardoselile hibride se potrivesc perfect atât pentru sistemele de încălzire prin pardoseală, cât și pentru sistemele de răcire.

  Section background

  ecologia în
  acțiune

  De la începutul activității sale, Barlinek s-a implicat în numeroase acțiuni pro-ecologice, realizând, printre altele, un program de plantare copaci. În calitate de lider în producția de pardoseli din lemn, compania știe, de asemenea, ce impact are asupra economisirii resurselor forestiere procesul de producție care asigură întrebuințarea optimă a materiei prime.

  PARDOSELILE HIBRIDE constituie un nou pas pe calea dezvoltării companiei Barlinek care îmbină un design modern, valori practice superioare ale produsului și grija pentru mediu.