fbpx

Verifică promoțiile noastre:

STRATIFICAT

INSPIRAȚII PENTRU CAMERA DE ZI

Livingul este locul în care familia petrece cel mai mult timp. Aici ne petrecem timpul după ce revenim de la muncă, primim oaspeți și ne relaxăm în weekend. Spațiul trebuie adaptat atât nevoilor copiilor cât adulților. De asemenea este important să fie funcțional și ușor de menținut curat. Te întrebi cum să amenajezi livingul? Vei găsi mai multe inspirații în articolul nostru.

CAMERA DE ZI INSPIRAȚII PENTRU AMENAJĂRI FUNCȚIONALE ÎN STIL CLASIC

Îți plac interioarele clasice? În acest caz, cu siguranţă vei amenaja camera de zi cu suflet. Dacă dorești ca spațiul să fie confortabil și funcțional în același timp, trebuie să ții cont de mai multe aspecte estetice. În primul rând ia în considerare stilul clasic, un stil universal și atemporal. Cum să amenajăm un astfel de living? Caută inspirații în soluțiile simple și sigure. Zugrăvește pereții în culori deschise, iar pardoseala trebuie să fie din lemn. Va fi foarte potrivit în acest caz Parchetul Barlinek herringbone. Interiorul ar trebui să fie deschis la culoare și ordonat. Alege mobilierul cu grijă, este important ca acesta să fie destul de masiv și confortabil. Nu trebuie să fie prea mult pentru a nu aglomera prea mult camera. O alternativă interesantă la o amenajare clasică va fi livingul în stilul modern-clasic. Estetic, mobilierul modern și funcțional este combinat cu accesorii într-o atmosferă de palat. Interiorul este decorat în mod neobişnuit – în centrul camerei este un șemineu electric, tavanul este decorat cu stuc iar la ferestre sunt suspendate draperii grele și pe rafturile din bibliotecă sunt expuse cărți sau opere de artă.

INSPIRAȚII PENTRU CAMERA DE ZI

Vrei ca simplitatea și minimalismul să domine atmosfera care va umple camera de zi? Caută inspirație în stilul scandinav. Pereții deschiși la culoare, podeaua din lemn natural și mobilierul ușor din materiale naturale arată bine chiar și într-un spațiu mic. Draperii ușoare pot atârna la ferestre, iar mobilierul trebuie să fie așezat pe picioare înalte. Pardoseala din lemn de culoare deschisă poate fi decorată suplimentar cu un covor moale. O altă inspirație pentru camera de zi este stilul modern. O  estetică care combină culori interesante și texturi intrigante. Interiorul ar trebui să fie dominat de culori și materiale naturale. Este important ca acesta să fie spațios și scăldat de multă lumină. Mobilierul trebuie să aibă forme simple, geometrice. Accesoriile, care nu pot fi prea multe, vor deveni decorul întregii încăperi. Posterele înrămate și lămpile industriale vor fi perfecte pentru acest rol.

Verificați oferta noastră