fbpx

Verifică promoțiile noastre:

STRATIFICAT

CARE SUNT TENDINȚELE PENTRU INTERIOR ÎN 2020?

Anul acesta se vor întâmpla multe în arhitectura de interior. Toate pentru că tendințele din 2020 diferă destul de puternic de curentele anilor trecuți deși există și unele asemănări. În interioarele clădirilor vor debuta culori calme, modele artistice, motive etnice. Veți găsi în ele un pic de istorie și multă culoare verde. Descoperiți tendințele anului 2020 și folosiți-le pentru a crea un spațiu care o să vă placă.

TENDINȚELE 2020 PENTRU INTERIOR  ÎN CULORI CALME

Albastru Clasic a fost proclamată culoarea anului 2020. Potrivit Institutului American Pantone, această culoare aduce liniște și speranță. Albastru închis calmează cu adevărat și se îmbină bine cu estetica interiorului într-un stil modern. Se potrivește bine mai ales cu un design minimalism și cu aranjamente în stil scandinav. Poate fi utilizat de asemenea în camere cu un climat provincial. Ce alte culori vor decora interiorul? Tendințele 2020 indică folosirea pastelurilor subtile un pic albite și culorile pământului – nuanțe de maro,  culori cafenii deschise și galbene.

TENDINȚE 2020 – INTERIOARE NATURALE, MOTIVE ETNICE ȘI DECORAȚIUNI BOTANICE

În 2020, interioarele minimaliste vor fi decorate cu decorațiuni care ne aduc aminte o atmosferă exotică. Desenele care provin din Africa vor fi foarte populare. Motivele etnice vor apărea în principal pe țesături. Populare vor fi de asemenea diferite texturi interesante. În anul care vine casele și apartamentele noastre vor căpăta multe nuanțe de verde, vom adăuga flori și accesorii botanice. Tendințele 2020 aduc și mai multă ecologie în viața de zi cu zi. Se va folosi mobilier și decorațiuni pregătite din materiale reciclate. De asemenea, se va dori diversificarea amenajărilor cu lucruri second-hand. Lămpile ale căror forme vor atrage atenția vor deveni un element important al interiorului. Cel mai bine ar fi să folosim instalații artistice din metal, lemn și sticlă.

REFERINȚE LA ISTORIA ARHITECTURII – NE ÎNTOARCEM LA ANTICHITATE ȘI A DOUA JUMĂTATE A SECOLULUI XX

Poate antichitatea să devină parte a esteticii interioarelor moderne? Tendințele 2020 ne-au convins despre acest lucru în mod sigur, în ultimele cataloage putem observa interioare minimaliste decorate cu marmură și terrazzo. Elementele inspirate din Grecia antică sau Roma se prezintă de asemenea interesant – vaze, busturi și detalii arhitecturale. Cum vom mai amenaja interiorul în 2020?  Mobila și accesoriile într-un climat burghez vor fi de asemenea trendy. Bineînțeles, nu este vorba despre un mobilier strălucitor care ocupă un întreg perete, ci de forme frumoase , de exemplu o canapea acoperită cu catifea și franjuri, mobile ovale, mese cu blaturi lucioase sau detalii aurii.

Verificați oferta noastră