fbpx

Verifică promoțiile noastre:

STRATIFICAT

PARCHET DESCHIS

 

Parchet deschis – este mereu la moda in designul de interior, mareste vizual spatiul si lumineaza interiorul, asa ca se potriveste chiar si in spatiile mici. In plus, scoate in evidenta piesele de mobilier si accesoriile. Parchetul deschis arata bine in interioarele decorate in stil scandinav, provensal, industrial, englezesc sau frantuzesc.

parchet deschis

PARCHET TRIPLUSTRATIFICAT BARLINEK:

CE USA ALEGI PENTRU A SE POTRIVI CU PARCHETUL DESCHIS LA CULOARE

Nu multi oameni sunt convinsi de alegerea unui parchet deschis la culoare pentru casa lor. Ce fel de usa s-ar potrivi cu parchetul deschis la culoare? Din fericire, un parchet deschis este universal si arata bine atat in combinatii cu usi inchise la culoare, cat si cu cele deschise la culoare. Atunci cand alegi o usa, nu trebuie sa te gandesti doar la culoarea parchetului, ci si a peretilor si a mobilierului din camera. Culoarea usii ar trebui sa faca parte din compozitia amenajarii. Spre exemplu, un parchet deschis la culoare, intr-un living in stil englezesc se potriveste bine cu tamplaria alba si cu usi albe, in timp ce un parchet din stejar intr-o bucatarie in stil country se combina cu usi in culoarea naturala a lemnului.

parchet deschis usi inchise

CE MOBILIER ALEGI PENTRU UN parchet deschis LA CULOARE?

Un parchet deschis la culoare este universal si iti permite nenumarate variante de amenajare. Pentru a schimba stilul de amenajare, este suficient sa aplici o noua culoare pe pereti si adaugi cateva piese de mobilier noi. Interioarele cu parchet deschis si mobilier inchis la culoare pot arata spectaculos, in timp ce electrocasnicele pot contrasta frumos cu parchetul deschis. Daca vei pozitiona o masa mare alba sau o canapea mare pe el, acestea vor parea mai usoare si mai luminoase (marimea lor poate fi mascata si de peretii deschisi la culoare).

parchet deschis la culoare

CU CE CULOARE DE PERETI SE POTRIVESTE PARCHETUL DESCHIS

Depinde de efectul pe care doresti sa il obtii atunci cand optezi pentru parchet deschis. Peretii sau tapetele albe sau in nuante pastelate maresc vizual spatiul. Culoarea naturala a peretilor, in combinatie cu un parchet deschis va crea un interior confortabil si calm. Dar aceasta nu este singura combinatie valabila. Poti crea o atmosfera energica prin combinarea parchetului deschis cu pereti in nuante reci, cum ar fi albastrul. Peretii galbeni, alaturi de un parchet deschis vor crea un interior luminos si confortabil.

parchet deschis la culoare

Arata bine si parchetul deschis la culoare in combinatie cu pereti zugraviti in culori inchise. Interesanta este combinatia dintre parchetul luminos si peretii maro, potrivita mai ales in interioarele spatioase. Parchetul deschis se combina bine si cu diferite nuante de violet, gri sau albastru. Astfel poti crea cu usurinta interioare elegante, cu personalitate.