fbpx

Verifică promoțiile noastre:

STRATIFICAT

PARCHET VINIL PREȚ

Cât costă scândurile de vinil? Cu ce ​​costuri trebuie să luați în calcul? Când vine vorba de panouri LVT, prețul poate varia foarte mult. Totul depinde de calitatea panourilor de vinil, modelul și forma acestora sau, de exemplu, metoda de instalare și chiar costurile de așezare a podelei LVT. Dar merită să cumpărați cele mai ieftine scânduri de vinil?

panele winylowe cena
PARCHET VINIL – ALTERNATIVA PERFECTĂ LA PARDOSELELE DIN LEMN

Panourile de vinil LVT se disting de podelele din lemn prin preț. Costurile parchetului din lemn pot fi chiar de câteva ori mai mari, ceea ce face în multe cazuri scândurile de vinil o opțiune mai ieftină. Un panou de vinil nu necesită întreținere la fel de atentă ca o podea din lemn. Datorită durabilității și rezistenței sale, ar trebui să arate perfect pentru mulți ani. Între timp, o podea din lemn necesită întreținere regulată, iar în caz de deteriorare, este și mai dificil de reparat. Panourile de vinil pot imita perfect un parchet elegant în oase și, în același timp, sunt rezistente la apă. Deci, dacă visul tău a fost o podea din lemn într-o baie, o podea LVT ar fi alegerea mai bună. În plus, scândurile de vinil conduc căldura mai bine decât lemnul, astfel încât încălzirea prin pardoseală va fi mai eficientă.

PARCHET VINIL – CARE SUNT AVANTAJE?

Panourile LVT sunt un material de pardoseală foarte modern. Folosirea lor aduce o serie de avantaje pe care nu le au podelele traditionale din lemn, panourile laminate sau gresia portelanata. În primul rând, panourile de vinil asigură confortul la mers – sunt moi și calde la atingere, motiv pentru care sunt perfecte pentru casele iubitorilor de mers desculț. În încăperile căptușite cu panouri de vinil, este, de asemenea, pur și simplu mai liniștit, deoarece astfel de podele amortizează pașii. În plus, panourile LVT sunt ușor de curățat, sunt, de asemenea, durabile și rezistente la deteriorare. Sunt, de asemenea, foarte estetice. Ce altceva distinge panourile de vinil? Un preț care te încurajează să cumperi.

panele winylowe cena

MERITA A CUMPARA CEA MAI IEFTIN PARDOSEL DE VINIL?

Prețul panourilor de podea LVT poate varia de la câteva zeci până la aproximativ 300 de zloți. Care este diferența dintre scândurile de vinil mai ieftine și cele mai scumpe? Principala diferență este durabilitatea. Aceste panouri cele mai ieftine se pot dovedi a fi mult mai puțin rezistente și rezistente la diferite tipuri de daune. De asemenea, se pot uza sub influența utilizării intensive. De asemenea, unele dintre cele mai ieftine scânduri de vinil nu sunt potrivite pentru camere precum băi sau bucătării, deoarece este posibil să nu fie complet impermeabile. Prin urmare, când vine vorba de panouri LVT, prețul este legat de calitatea acestora.