fbpx

Verifică promoțiile noastre:

STRATIFICAT

INTERIOR ÎN STIL MODERN – CLASIC

Interioarele în stilul modern-clasic combină tot ceea ce este mai bun atât din clasic, cât și din modern. Sunt frumoase, luxoase și în același timp funcționale și confortabile. Modern-clasic face referință la estetica interiorului locuit de aristocrația și orășenii din secolul al XIX-lea. Aranjamentele modern-clasice sunt decorative și pe lângă aceasta suficient de minimaliste pentru a permite menținerea curățeniei. Aici totul este puțin simplificat.

CARACTERISTICILE STILULUI MODERN-CLASIC

Modern-clasic este un stil pentru camere mari, înalte și luminoase. Pereții din case și apartamente de acest tip sunt de obicei vopsiți în culori deschise. În acestea domină albul și bejul. Foarte des sunt însoțite de culori închise care acoperă unul dintre pereți. Tavanele în stilul modern-clasic sunt decorate cu stucuri simple, ce dau încăperilor un caracter de palat. Pe pardoseală sunt montate de obicei panouri din lemn natural ce formează un model caracteristic pardoselii tip herringbone. Un punct important al casei și o altă caracteristică a stilului modern-clasic este un șemineu modern, adesea electric. În apartament nu poate lipsi o bibliotecă sau rafturi pentru decorațiuni, o canapea confortabilă tapițată cu un material moale și o masă de cafea. Important este că tot mobilierul în stilul modern-clasic este format din piese grele, dar care sunt fabricate din materiale moderne. De asemenea au forme practice care le fac să fie cu adevărat funcționale. În interioarele modern-clasice nu poate lipsi spațiul pentru perdele și draperiile grele, care fac ca încăperea să pară mai întunecată. De asemenea, pardoseala din zona de relaxare poate fi decorată cu un covor gros și pufos.

STILUL MODERN CLASSIC ÎN CAMERA DE ZI, STIL DE CARE SE VA ÎNDRĂGOSTI FIECARE GENERAȚIE

Unde întâlnim cel mai des stilul modern classic? În living, pentru că acesta este un spațiu în care o astfel de estetică funcționează foarte bine. Clasicul atemporal și funcțional face legătura între generații și este probabil cea mai importantă caracteristică a stilului modern-clasic. Lemnul, mobilierul confortabil și decorațiunile de lux minimaliste sunt cu adevărat universale și răspund nevoilor persoanelor de toate vârstele. Camera de zi în stil modern-clasic are foarte mult spațiu și este ușor de păstrat curățenia, de aceea copii cu siguranță se vor regăsi aici. În schimb, adulții vor aprecia locurile de odihnă unde pur și simplu se vor putea relaxa, vor putea citi o carte bună sau bea o cafea cu prietenii. De remarcat este faptul că stilul modern-clasic în camera de zi este un stil destul de solicitant. Creând un astfel de aranjament este ușor să exagerați cu cantitatea de decorațiuni sau să alegeți un minimalism prea strict. De aceea, dacă doriți să introduceți în camera de zi stilul modern clasic, cereți ajutorul unui arhitect de interior care va avea grijă ca încăperea să aibă bun gust. Specialistul va găsi de asemenea, mobilier, decorațiuni și accesorii care vor crea un caracter unic, de lux.

Verificați oferta noastră