fbpx

Verifică promoțiile noastre:

STRATIFICAT

CAMERĂ CU BUCĂTĂRIE OPEN SPACE

Te întrebi cum să amenajezi un living cu bucătărie open space? Amenajarea unui astfel de spațiu necesită o planificare bună, deoarece camera va combina mai multe funcții. Indiferent dacă este vorba despre o cameră mică cu chicinetă într-o garsonieră sau un living spațios cu bucătărie open space într-o casă unifamilială, va trebui să ai grijă nu numai de separarea zonelor individuale, ci și de menținerea unui caracter coerent al interiorului.

CAMERA DE ZI CU BUCĂTĂRIE OPEN SPACE, AMENAJĂRI, IDEI, INSPIRAȚII

Care este ideea noastră pentru un living cu bucătărie open space? Vă sugerăm să amenajați spațiul funcțional. Este important să puteți găti și să vă odihniți confortabil. Ba mai mult, într-o cameră cu bucătărie ar trebui să existe și un loc în care toată familia să poată lua masa. Bucătăria open space poate fi deschisă spre living sau separată printr-o partiție. O insulă de bucătărie, o masă cu scaune, o bibliotecă ușoară sau mobilierul de salon vor fi potrivite pentru această funcție. Dulapurile de bucătărie dintr-o cameră cu bucătărie open space sunt de obicei încorporate pe unul dintre pereți. Pot fi de asemenea aranjate sub forma literei „L” sau se pot contopi cu insula de bucătărie în formă de „U”. Cea mai populară soluție care va fi perfectă într-o cameră mică cu o bucătărie open space, sunt dulapurile care ajung de la pardoseală până în tavan. Mobilierul alb nu va reduce spațiul. De ce ar mai trebui să țineți cont atunci când amenajați o cameră cu bucătărie open space? Amenajarea interiorului trebuie să fie consecventă. Aceasta înseamnă că atât partea destinată gătitului, cât și partea destinată odihnei trebuie amenajate într-un stil estetic similar.

CE PARDOSEALĂ PUTEM FOLOSI PENTRU O CAMERĂ MICĂ CU BUCĂTĂRIE OPEN SPACE?

Pardoseala într-o cameră mică cu bucătărie open space trebuie să fie funcțională. Este important să fie separată în două zone – uscată și umedă. Aceasta din urmă este situată oriunde se poate stropi cu apă și este mai bine să fie utilizată gresia care este ușor de curățat. Cu ajutorul pardoselii, puteţi separa optic bucătăria și zona de odihnă. Este suficient să combinați două tipuri sau culori de pardoseală – de exemplu: Parchet Barlinek în camera de zi și gresie în bucătărie. Trecerea poate fi exact la capătul zonei de bucătărie. Un concept interesant este și deplasarea sa uşoară astfel încât să includă și o masă de sufragerie. Rețineți, într-o cameră mică cu bucătărie open space, o pardoseală deschisă la culoare va arăta cel mai bine. În interioare spațioase, puteţi experimenta cu culorile și combina gresia mare deschisă la culoare cu o pardoseală din lemn într-o nuanţă întunecată. O idee interesantă pentru o cameră cu bucătărie open space va fi de asemenea atât inversarea culorilor cât și utilizarea unei pardoseli deschise în bucătărie și a unei pardoseli întunecate în camera de zi.

Verificați oferta noastră