fbpx

Verifică promoțiile noastre:

STRATIFICAT

CULOAREA ANULUI 2020. VEZI PROPUNERILE DE INTERIOARE

Culoarea anului 2020 este Albastru Clasic. Această nuanţă a fost declarată de institutul american Pantone culoarea care va domina în următoarele luni. Este o nuanță calmă, întunecată de albastru. Aceasta urmează să aducă mai multă armonie și pace în viața noastră, precum și speranță pentru viitor. Sunteți curioși, cum va arăta culoarea anului 2020 în interioare?

CULOAREA ANULUI 2020 – ALBASTRU CLASIC – CU CE COMBINĂM ACEASTĂ CULOARE?

Culoarea anului 2020 Pantone este o nuanță foarte expresivă, întunecată, care arată frumos în diverse amenajări. În cataloagele de design interior apare de obicei în combinație cu culori deschise contrastante. Designerii o introduc cel mai adesea în camere albe sau crem cu o pardoseală din lemn cu o nuanță deschisă sau plăci de gresie mari de culoare deschisă. Cum să o introducem în amenajările de interior? O idee bună poate fi zugrăvirea unui perete din cameră în această culoare. Este ales de obicei cel mai lung perete, deoarece culoarea anului Pantone reduce vizual spațiul. O idee interesantă ar fi vopsirea în bleumarin a elementelor „proeminente” ale încăperii, de exemplu : coloanele sau stâlpii. Culoarea albastră le va micșora vizual. Cum să mai introducem în interioare culoarea anului 2020? Pentru a face acest lucru nu trebuie să faceți reparații, o idee bună ar fi introducerea în interior a mobilierului și accesoriilor în culoarea Albastru Clasic. Culoarea anului 2020 arată excelent pe țesături, de exemplu: draperii și tapițerie. O idee bună ar fi alegerea unui dulap încorporat sau a unei nișe de bucătărie cu această culoare.

CULOAREA ANULUI 2020 – ÎN CE INTERIOARE UTILIZĂM CEA MAI LA MODĂ CULOARE?

Albastru Clasic se potrivește perfect în interioarele moderne. Culoarea anului 2020 poate fi utilizată în camera de zi , bucătărie sau sufragerie. Aceasta va fi potrivită și pentru amenajarea interiorului dormitorului, deoarece este o nuanţă ce calmează și ne ajută să adormim mai repede. Bleumarinul poate domina interiorul sau poate fi doar un accent ce îi conferă caracter. Deseori întâlnim ideea de folosire a culorii Albastru Clasic în dormitor pe peretele din spatele patului sub formă de tapet în diverse nuanţe. Interesant este faptul că, culoarea anului 2020 Pantone poate fi combinată și cu amenajări cu caracter clasic. Cum? În interioarele scandinave, merită să fie introdusă sub formă de draperii sau perne decorative. Poate fi utilizat ușor și în stilul provincial, unde pentru a obține un efect original puteți vopsi ușile și ramele de ferestre în culoare bleumarin. Cea mai modernă culoare a anului 2020 poate fi de asemenea încorporată cu ușurință în locuințele minimaliste. În acest caz, cel mai bine ar fi să se introducă un accent subtil sub formă de scaun bleumarin, fotoliu sau lampă de culoare albastră.

Verificați oferta noastră