fbpx

Verifică promoțiile noastre:

STRATIFICAT

LIVING CU BUCĂTĂRIE OPEN SPACE

Livingul cu bucătărie open space este o soluție frecvent utilizată de dezvoltatori. O putem întâlni și în apartamente mai vechi deoarece multe persoane decid să demoleze peretele despărțitor între living și bucătărie. Un mic living cu bucătărie open space este o adevărată provocare în designul de interior. În această încăpere familia va petrece majoritatea timpului. În plus, aici trebuie să ne odihnim confortabil, să mâncăm și să pregătim mesele. Sfatul nostru cum să amenajați un living cu bucătărie open space la bloc

AMENAJARE LIVING CU BUCATARIE

Living cu bucătărie open space la bloc poate fi supraaglomerat cu mobilă foarte ușor. Spaţiul mic trebuie să cuprindă mult mobilier – de la dulapurile de bucătărie, mobilierul de relaxare, până la colţul de luat masa. În primul rând, livingul cu bucătărie open space trebuie să fie amenajat în culori deschise. Unul dintre pereţi poate fi decorat cu tapet sau culori mai închise. Este esențial , culoarea dominantă să fie deschisă. În plus, un aspect important este ca plafonul să fie alb și pardoseala deschisă la culoare – va fi foarte potrivit în acest caz Parchetul Barlinek albit. Datorită acestei combinaţii de culori, interiorul va părea mai spaţios și luminos. Aveți grijă ca în livingul cu bucătărie open space să fie lumină naturală. Nu acoperiţi ferestrele cu perdele. Puteţi alege cel mult nişte draperii uşoare, care vor oferi spaţiului mai multă intimitate. Ce mobilier ar trebui să se găsească într-un living cu bucătărie? Caută inspirație în stilul scandinav. O comodă ușoară și un dulap, o canapea și fotolii pe picioare înalte  vor arăta perfect chiar și într-un interior mic.

LIVING CU BUCĂTĂRIE AMENAJĂRI

Există vreo posibilitate ca bucătăria open space în living să pară mai mică? Da – puteți utiliza în acest scop culorile și aranjarea dulapurilor. Mobilierul merită să fie plasat pe unul dintre pereți. Ar fi bine ca dulapurile deschise să fie de la pardoseală până la tavan – în acest fel vor părea mai mici și veți câștiga mult spațiu pentru depozitarea accesoriilor de bucătărie. Dacă aveți nevoie de mai mult spațiu pentru oale, puteți separa bucătăria de living cu o insulă de bucătărie. Suspendați deasupra ei lămpi moderne și așezați în jur scaune înalte de bar. În acest fel veți obține mai mult loc de depozitare, cât și un blat pe care puteți lua masa. Într-un living mic cu bucătărie open space la bloc, o pardoseală din lemn deschisă la culoare va arată minunat. Dacă doriți să evitați aglomerația de pe blaturi, optați pentru electrocasnice încorporate în dulapuri. Astfel, puteți ascunde nu numai cuptorul și frigiderul, ci și cuptorul cu microunde sau aparatul de cafea.

Verificați oferta noastră