fbpx

Verifică promoțiile noastre:

STRATIFICAT

AVANTAJELE SI DEZAVANTAJELE PARCHET SPC

Parchet SPC devine tot mai popular datorita proprietatilor sale remarcabile ravnite. Cu toate acestea, cat de multe cunosti cu adevarat despre parchet din SPC? Nimic nu este perfect, nu ar fi surprinzator ca si parchet SPC sa prezinte unele minusuri.

panele winylowe orzech

Parchet SPC este o pardoseala care are la baza un strat compozit dur din praf de piatra naturala si polimer, iar stratul decorativ este LVT (Luxury Vinyl Tiles), este cea mai durabila optiune de pardoseala impremeabila din vinyl. Are o constructie similara celei WPC, dar vine cu un strat ultra-dens, de unde vine si denumirea de rigid core (strat rigid).

Deci, ce inseamna SPC? Din ce reiese, inseamna cativa termeni care sunt folositi interschimbabil: compozit din piatra si plastic sau compozit polimer de piatra. Stratul de SPC este ceea ce face ca acest parchet sa fie incredibil de durabil, mentinand-usi forma chiar si peste pardoseli neuniforme.

Aceasta inseamna ca puteti instala parchetul din Vinyl cu strat intermediar din SPC peste aproape orice suport existent (suprafata dura) si pentru orice nivel de trafic.

AVANTAJELE PARCHET SPC

Gama variata de stiluri si selectii. NOMAD Flo vine cu o selectie larga de modele oferindu-ti libertatea de a aborda modelul si aranjamentul potrivit cerintelor tale. Daca esti o persoana care isi asuma riscuri, distreaza-te amestecand si potrivind diferite culori pentru a crea aspectul dorit. Lasa-ti creativitatea sa curga!

panele winylowe orzech
PARCHET SPC – IMITATIE REALISTICA A LEMNULUI

Un design atemporal care imita frumusetea naturii este de fapt ceea ce face ca parchet SPC sa fie atat de popular. NOMAD Flo a reusit chiar sa atinga asemuirea lemnului real, fiind destul de complicat sa faci diferenta de la departare. Te poti mandri cu faptul ca ai in casa un parchet din ‘lemn’, dar fara toate dezavantajele lemnului real.