fbpx

PARCHET VINIL DE NUC – O MODE RAPIDĂ PENTRU O PARDOSEALĂ STILATĂ

Nu sunteți sigur ce culoare să alegeți scânduri de vinil? Nucul este un ochi de taur! Podeaua de vinil în această versiune va arăta luxoasă și elegantă. Datorită acesteia, fiecare cameră va câștiga clasă și va face o impresie grozavă. De ce merită să alegi podele de vinil? Cum arată podelele din scânduri de vinil de culoarea nucului? În ce interioare se vor potrivi?

panele winylowe orzech
CE ESTE CARACTERIZAT DE PARCHET DE NUC AMERICAN?

Scândurile de vinil din nuc american sunt o podea cu o nuanță profundă și mai închisă. Are un model bogat, rar – caracterizat printr-un model de granulație destul de clar, contrastant, atractiv și o gamă largă de maronii – de la nuanțe deschise, crem, până la închis, maro-ciocolat. Are, de asemenea, numeroase dungi mai închise, care reflectă perfect aspectul lemnului real de nuc american.

ÎN CE INTERIOARE FUNCȚIONEAZĂ PARCHET VINIL DE NUC?

Pentru ce camere ar trebui să alegi nucul american? Panourile de vinil în această nuanță sunt perfecte pentru interioare mari și spațioase. Sunt destul de universale – se potrivesc perfect într-o casă în stil modern, precum și în interioare clasice, cu mobilier într-un ton de culoare similar cu podeaua de vinil. Panourile din vinil de nuc pot fi, de asemenea, un accent interesant în interioarele rustice, boho și chiar glamour. Unde altundeva se va potrivi nucul american? Scândurile de vinil în această culoare vor face o podea grozavă într-o baie în stil spa sau într-un dormitor confortabil și eclectic. Vor fi un adevărat decor al camerei peste tot.

panele winylowe orzech

DE CE ALEGE PARCHET VINIL?

Nucul este una dintre numeroasele variante de culoare disponibile. Marele avantaj al panourilor de vinil este bogatia modelelor disponibile – puteti cumpara atat panouri de vinil asemanator lemnului, de exemplu panouri de vinil de nuc, cat si panouri care imita gresie sau beton. Pe lângă opțiunea largă, merită să fiți atenți și la beneficiile alegerii pardoselilor din vinil. În primul rând, scândurile de vinil sunt ușor și rapid de instalat. Puteți așeza singur o astfel de podea, fără ajutorul specialiștilor. Scândurile de vinil sunt, de asemenea, impermeabile, ceea ce le face o alegere excelentă pentru bucătărie sau baie. De asemenea, sunt foarte practice – sunt ușor de păstrat curate și sunt, de asemenea, durabile și rezistente la deteriorare. Daca iti place sa te plimbi descult prin casa, cu siguranta iti vor placea. De ce? Ele dau impresia ca sunt moi si calduroase la atingere. În plus, datorită proprietăților sale, panourile de vinil de nuc sunt o pardoseală ideală pentru așezarea pe încălzire prin pardoseală.