fbpx

PARCHET VINIL PENTRU SUFRAG

Pardoselile LVT sunt extrem de versatile și din ce în ce mai populare. Dar scândurile de vinil pentru sufragerie vor fi o idee bună? Se dovedește că astăzi este o alternativă foarte atractivă la panourile laminate, parchetul din lemn sau gresia. Datorită esteticii și funcționalității lor, pot concura cu ușurință cu podelele tradiționale. Panourile de vinil vor funcționa bine în orice cameră interioară, așa că ar trebui să luați în considerare amplasarea lor și în camera de zi.

panele winylowe do salonu
MERITA SA ALEGI PARCHET VINIL PENTRU UN SHOWROOM?

Sufrageria este o camera reprezentativa si este folosita destul de intens. Petrecem mult timp acolo în fiecare zi. Primim oaspeții acolo, ne relaxăm, iar copiii se joacă adesea în camera de zi. Prin urmare, podeaua din camera de zi trebuie să fie durabilă, rezistentă la zgârieturi și ușor de curățat. Aceste cerințe sunt îndeplinite pe deplin de panourile de vinil – vor fi perfecte pentru o cameră de zi. Arata estetic si modern, se pot curata foarte repede, sunt perfecte pentru incalzirea in pardoseala. În plus, podelele LVT au proprietăți acustice excelente – suprimă zgomotele pașilor sau ale labelor animalelor. De asemenea, sunt calde și moi la atingere, făcându-le suprafața perfectă pentru picioarele desculțe.

RENOVARE RAPIDA? ALEGE PARCHETVINIL!

Ne place să facem schimbări în salon. Din acest motiv, merită să pariezi pe panouri de vinil. Sunt foarte subtiri si usor de amenajat singur, fara ajutorul unui specialist – sunt perfecte pentru o renovare rapida, racoritoare. Sunt disponibile în diferite versiuni. Puteți cumpăra scânduri de vinil instalate fără lipici, pardoseli LVT care necesită lipire și scânduri de vinil autoadezive. Cu ajutorul panourilor de vinil, poți schimba caracterul unui living într-un timp scurt, dar nu numai. De asemenea dormitorul, camera copiilor sau chiar bucataria sau baia – scandurile de vinil sunt practic complet impermeabile si sunt perfecte pentru astfel de incaperi.

CUM SĂ ALEGEȚI PARCHET VINIL CORPRE PENTRU UN SHOWROOM?

Alegerea panourilor de vinil pentru camera de zi este foarte importantă – la urma urmei, podeaua este cea care determină adesea atmosfera finală a camerei. De aceea merita sa alegem un model de panouri de vinil care sa se potriveasca cu stilul pe care dorim sa il realizam in living. Într-o cameră de zi modernă, ambele panouri cu aspect de scânduri largi de lemn și panourile care imită betonul vor arăta frumos. Daca iti plac climatele traditionale, rustice sau vintage, alege o pardoseala LVT pentru sufragerie care arata ca un parchet in forma de oase. Într-o cameră în stil glamour, atât panourile de vinil asemănătoare lemnului, cât și cele cu aspect de marmură vor funcționa bine. Panouri de vinil pentru sufragerie în stil scandinav? Scândurile lungi cu o nuanță ușoară, ușor albită vor fi cele mai bune. Desigur, nimic nu te împiedică să alegi un model complet diferit, conform preferințelor tale.