fbpx

Verifică promoțiile noastre:

STRATIFICAT

Plintă parchet lemn stejar

Plintă parchet lemn stejar destinată finisării podelelor din lemn. Este rezistentă si realizată cu atenţie la detalii. Maschează bine rosturile vizibile dintre perete si podea. De asemenea, împiedică pătrunderea prafului sub podea si protejeaza peretele de zgârieturi.

Fiecare plintă parchet lemn stejar are două caneluri la interior care permit asamblarea simpla, rapidă si estetică. Se montează cu ajutorul clipsurilor de fixare, care trebuie inşurubate în perete la distanţe potrivite unele de altele, iar apoi plinta trebuie fixata de acestea pentru o conexiune permanentă. Nu aveţi nevoie de cunostinţe de specialitate pentru a instala plinta parchet lemn stejar. Sculele de bază sunt suficiente.
PLINTĂ PARCHET LEMN STEJAR
Plinta parchet lemn stejar este disponibila în mai multe înalţimi şi profile variate. Lungimea ei normala este de 2200 mm, dar poate fi scurtată cu usurinţa la dimensiunea dorită. Plinta parchet lemn stejar din gama Barlinek este disponibilă in diverse finisaje si decoruri, precum: Stejar nefinisat , Stejar Oiled, Stejar High Gloss, Stejar Excite, Stejar Olive, Stejar Terra, Stejar Honey, şi Stejar Brownie.