fbpx

Verifică promoțiile noastre:

STRATIFICAT

Plintă parchet albă Barlinek: 100% lemn

Plinta parchet albă este realizată cu mare precizie, din lemn 100%. Gama noastră include plinte vopsite in alb si furniruite. Sunt rezistente si foarte usor de asortat. Se potrivesc perfect cu parchetul din lemn natural. Ele pot fi combinate cu nuanţe contrastante, atât cu plăci închise la culoare sau deschide.

Plinta parchet albă este disponibilă la dimensiunea de 2200 mm. Poate fi tăiata uşor la dimensiunea dorită. Plinta parchet albă din gama Barlinek este disponibilă in diferite înalţimi si în multe variante de profile, inclusiv in alb, lucios si cu caneluri. Puteti alege din zecile de modele prezentate mai jos.

Gama noastră cuprinde plinte finisate cu alb si lucioase. In plus, avem o gamă largă de plinte furniruite (furniruite din lemn natural) in culori deschise, similare albului, precum: Touch Oak, Gentle Oak, Tender oak, Sense Oak, Ash White și Maple. Plinta parchet albă este perfecta pentru toate tipurile de interioare. Se potriveşte atât cu incăperile clasice, cât si cu cele moderne. Este perfecta pentru interioare în stil scandinav, industrial, provensal, englezesc sau retro.

Plinta parchet albă arata bine in toate camerele. O puteţi monta pentru a se potrivi bucataria, holul, camera de zi şi camera copiilor.

Plinta parchet albă de la noi este uşor de montat. Nu este nevoie decat de uneltele de bază pentru instalare. Se montează cu ajutorul unor clipsuri care trebuie inşurubate în perete la distanţe potrivite, iar apoi plinta este presat pe ele pentru a se lipi perfect. Locurile de imbinare a plăcilor ar trebui mascate cu adeziv intr-o culoare apropiată de cea a parchetului.

O podea cu parchet Barlinek, completata cu plinta parchet alba, dobandeste o imagine atractivă. Plintele au , de asemenea, o serie de functii importante, cea mai importantă fiind mascarea rosturilor de dilatare care pot apărea între perete si podea. In plus, acestea acoperă cablurile electrice, care pot fi ascunse in caneluri din partea inferioara a lamelelor albe. In acelasi timp, protejeaza zidurile de murdarie si zgârieturi în timpul curăţeniei, si de asemenea împiedică pătrunderea prafului sub podea.