fbpx

Verifică promoțiile noastre:

STRATIFICAT

PARCHET VINIL OPINIERE

Intenționați să așezați scânduri de vinil? Opinia utilizatorilor lor cu siguranță contează pentru tine. Știm ceva despre modul în care funcționează panourile de vinil în practică. Citiți articolul nostru și aflați dacă și de ce merită să instalați podele din vinil acasă.

panele winylowe opinia
CE ESTE UN PARCHET VINIL?

Este o podea modernă realizată din mai multe straturi de vinil. Este format dintr-un miez durabil, datorită căruia este rezistent la deteriorare și deformare. Fiecare scândură de vinil are, de asemenea, o acoperire moale cu imprimeu și o textură care seamănă cu materialul pe care îl imită. Poate fi, printre altele lemn, piatră sau ceramică și chiar plăci cu rost. Fiecare variantă de imprimare păstrează aceleași proprietăți ca toate panourile LVT. Opinia cu privire la aspectul podelei de vinil este foarte favorabilă. Utilizatorii lor spun că la prima vedere este dificil să le deosebești de piatra sau lemnul adevărat.

ÎN CE CAMERE VOR FUNCȚIONA PARCHET DE VINIL?

Recenziile utilizatorilor indică adesea aspectele practice ale vinilului. Panourile LVT nu absorb apa si sunt usor de curatat. Datorită acestui fapt, ele pot fi folosite oriunde podeaua este expusă influenței umidității, de exemplu în baie sau în zona umedă din bucătărie. Datorită acestui fapt, este posibilă introducerea unei imitații de înaltă calitate a unei podele din lemn în interior. Panourile de vinil sunt disponibile în diferite culori. Le poti adapta cu usurinta decorului oricarei incaperi. Este de remarcat faptul că un panou de vinil este adesea imprimat cu un model care arată o serie de scânduri de parchet într-un aranjament adecvat sau plăci cu un chit gata, ceea ce facilitează foarte mult așezarea podelei.

panele winylowe opinia
PARCHET LVT – PARERI DE MONTAJ

Marele avantaj al panourilor LVT este instalarea ușoară. Panoul de vinil poate fi așezat pe o podea nivelată. Utilizați un fond de ten adecvat dedesubt. Podelele LVT sunt instalate în sisteme de lipici sau în sistem plutitor – fiecare panou de vinil este echipat cu zăvoare speciale. Este dificil de instalat pardoseala de vinil? Opiniile majorității utilizatorilor indică faptul că nu este prea solicitant. Vinilul este ușor și ușor de tăiat. Prin urmare, scândurile de vinil vor fi instalate de oricine are abilități de bricolaj. Desigur, dacă nu te simți încrezător, alege serviciile unei echipe dovedite care instalează panouri LVT. Puteți găsi opinii despre profesioniști pe web. Este de remarcat faptul că panoul LVT este o soluție bună pentru podelele cu încălzire cu apă. Vinilul conduce bine căldura și este rezistent la umiditate.