fbpx

Verifică promoțiile noastre:

STRATIFICAT

PANOURI DE PARDOSEA DE VINIL

Parchetul din vinil este soluția perfectă atunci când cauți o pardoseală care să îmbine frumusețea scândurilor de lemn cu caracterul practic al plăcilor. Pardoseala din vinil are o mulțime de avantaje, așa că luați în considerare instalarea acesteia. Unul dintre principalele avantaje ale pardoselilor din vinil este că poate fi instalată peste încălzire prin pardoseală. Care sunt proprietățile unei podele de vinil? Cum se instalează scânduri de vinil pe încălzire prin pardoseală? Veți găsi răspunsuri la aceste întrebări și la alte întrebări mai jos.

panele winylowe podłogowe
CARACTERISTICILE PANOURILOR DE PARDOSEALĂ DE VINIL

Pardoseala laminată de vinil este o alternativă atractivă la podelele tradiționale din lemn, parchetele laminate și gresia. Ele combină avantajele tuturor acestor soluții. Sunt foarte rezistente la deteriorări și zgârieturi și nu se estompează atunci când sunt expuse la lumina soarelui – astfel încât să vă puteți bucura de o podea frumoasă mulți ani. În plus, sunt foarte ușor de așezat, motiv pentru care pardoseala din vinil este cea mai bună opțiune pentru renovări rapide. Pardoselile din vinil sunt, de asemenea, extrem de ușor de întreținut și de păstrat curat. Cu toate acestea, acesta nu este sfârșitul – panourile de podea de vinil dau impresia că sunt moi și calde. Ele suprimă perfect zgomotele pașilor, oferind membrilor gospodăriei confort acustic. O proprietate extrem de importantă a panourilor de pardoseală din vinil este și posibilitatea de instalare pe încălzire prin pardoseală.

PANOURI DE VINIL PENTRU ÎNCĂLZIRE prin pardoseală

În ceea ce privește proprietățile conductoare termic, panourile de podea din vinil sunt similare plăcilor ceramice și porțelanului. Se caracterizează prin contracție scăzută sub influența temperaturii. Merită să fiți atenți la rezistența termică pe care o au – în cazul încălzirii prin pardoseală, aceasta nu poate fi mai mare de 0,15 m²K/W. Dacă decideți să alegeți pardoseala din vinil, este mai bine să alegeți podele montate cu lipici, deoarece au o conductivitate termică mai bună. Este mai bine să vă gândiți ce tip de pardoseală veți așeza deasupra încălzirii prin pardoseală înainte de a o instala – sub încălzirea prin pardoseală trebuie plasată o peliculă specială de izolație, ceea ce va crește eficiența sistemului de încălzire.

panele winylowe podłogowe
PANOURI DE VINIL – O SOLUȚIE DE POTELE PENTRU CAMERE DIFICILE

Unul dintre cele mai mari avantaje ale pardoselilor din vinil este posibilitatea de a le pune chiar si pe suprafete neuniforme. Sunt subțiri și flexibile, așa că aderă la sol fără probleme. Este ușor să le tăiați pentru a se potrivi în locuri dificile, cum ar fi colțurile sau în jurul tocurilor ușilor. La randul lor, datorita faptului ca panourile de podea din vinil sunt 100% impermeabile, acestea pot fi instalate in incaperi expuse la apa (cum ar fi o baie sau o bucatarie).

 

Panourile de vinil pentru încălzirea prin pardoseală sunt o soluție convenabilă, estetică și practică. Datorită multitudinii de modele disponibile, puteți oferi fiecărei camere un stil de vis și vă puteți bucura de frumusețea unei podele de vinil timp de mulți ani.