fbpx

Verifică promoțiile noastre:

STRATIFICAT

CHEVRON – PARDOSEALĂ CU DESIGN ATEMPORAL

Parchetul montat tip Chevron a dominat cândva, decorând splendidele încăperi ale vilelor și palatelor. Astăzi, acest model revine trăindu-și renașterea. Plăcile de parchet tăiate la un unghi de 45 de grade creează o compoziție interesantă care conferă interiorului lejeritate și eleganță.

PARCHET CHEVRON BARLINEK

CE ESTE CHEVRON?

Chevron se bucură de o mare popularitate. O astfel de pardoseală este o modalitate excelentă de a schimba interiorul. Lemnul natural, caracterul unic și plăcile de parchet tăiate sunt motivele pentru care acesta va rămâne întotdeauna un model atemporal. Chevron se deosebește de Herringbone prin modul de instalare al plăcilor. La Herringbone folosim plăci de parchet de dimensiuni egale, aranjându-le astfel încât latura unei plăci să se unească cu latura mai lungă a celeilalte plăci la un unghi drept. Chevron seamănă ca formă cu vârful de săgeată. Acest lucru se datorează tăierii laturii plăcii la un unghi de 45 de grade. Mărimea și culoarea parchetului Chevron influențează aspectul final al interiorului, însă datorită unei selecții variate chiar și cel mai pretențios client va găsi ceva pentru el. O pardoseală din lemn poate avea culori diferite și numeroase caracteristici naturale ale lemnului, iar frumusețea lor poate fi accentuată prin finisarea cu ulei sau lac. Pardoselile realizate din materiale naturale vor servi cu siguranță locuințelor pentru o perioada îndelungată. Pardoseala din lemn, modelul Chevron este o alegere bună nu numai pentru spații de locuințe, ci și pentru hoteluri sau restaurante.

CUM SĂ DECORAȚI UN INTERIOR CU PARCHET CHEVRON?

Modul în care percepem spațiul este influențat în mare măsură de pardoseală. Chevron este foarte decorativ și atrage cu siguranță atenția. Cu ce stiluri vor fi potrivite pentru acest tip de pardoseală din lemn? Chevron este o alegere bună pentru interioarele clasice în stilul retro. Se combină bine cu mobilierul greu, draperii și covoare. Merită să ne gândim la el și într-un interior modern care va fi decorat cu un panou natural. Chevron se potrivește bine cu mobilierul minimalist pe picioare înalte. Se va încadra perfect în climatul stilului scandinav , provensal sau minimalist.