fbpx

Verifică promoțiile noastre:

STRATIFICAT

DORMITOARE MODERNE: CUM LE AMENAJEZI PENTRU MAI MULT CONFORT.

Dormitoare moderne ne plac pentru că sunt frumoase, funcționale și ușor de întreținut în curățenie. Deși formele drepte ale pieselor de mobilier fac ca interiorul să pară anost, acesta este încălzit cu ajutorul decorațiunilor de pe pereți și al căldurii podelei dată de parchetul la-minat din lemn.

Într-un dormitor modern predomină liniile drepte și formele geometrice. De obicei, pereții din dormitoare moderne sunt vopsiți în alb sau cu nuanțe deschise de cenușiu, cu galben saturat, albastru, roșu sau verde. Pentru mai multă diversitate, poți opta pentru un tapet mo-dern, cu model. Ferestrele mari care se află într-un dormitor modern lasă lumina naturală să intre din plin. Perdelele ușoare dau o notă de intimitate în amenajări dormitoare moderne.În mijlocul unui dormitor modern trebuie să ai un pat mare, cu forme simple și în culori delicate. Alături de pat, este bine să ai noptiere și lămpi cu forme moderne, precum și un scrin mic. Pe pat poți pune o pătură moale și câteva perne colorate, dar evită să umpli încăperea de obiecte inutile. Vei întâlni și dormitoare moderne în care domină negrul sau culoarea deschisă a lemnului.

Sunt și dormitoare moderne amenajate în locuințe mici, unde lipsește spațiul pentru depozitarea lucrurilor, de aceea este important să iei în considerare o planificare serioasă. În acest caz, cel mai bine este să te orientezi spre piese de mobilier simple, albe, cu fronturi fără mânere, care ocupă loc de la podea până la tavan. Pentru a mări interiorul din punct de vedere vizual, poți monta o oglindă pe una dintre fețele dulapului.

Când vine vorba de dormitoare moderne, principalul element de decor este peretele din spatele tăbliei patului. De obicei, acesta este acoperit cu un model interesant sau cu un tapet. Poți pune aici și o instalație modernă sau chiar o mică bibliotecă, picturi, afișe și fotografii.