fbpx

Verifică promoțiile noastre:

STRATIFICAT

PARDOSELI HIBRIDE IMPERMEABILE – ÎNGRIJIREA ȘI CONDIŢIILE DE UTILIZARE


Podeaua este finisată din fabrică și gata de utilizare imediat după instalare. Cu toate acestea, nu uitați, că stratul superior este un produs din lemn natural 100%. Apa și nisipul sunt cei mai răi dușmani ai podelelor.

1.


Îngrijirea podelei trebuie efectuată numai cu ajutorul agenților de curățare destinați acestui scop. Instrucțiuni despre cum să îngrijiți o pardoseală lăcuită și frecvența întreținerii pot fi găsite pe ambalajul produselor de îngrijire a pardoselii și la barlinek.com

2.


• Nu folosiți niciodată aspiratoare cu o perie rotativă, care ar putea deteriora podeaua.
• Îndepărtați imediat orice inundații cu apă.
• Aspirați sau măturați podeaua pentru a îndepărta orice resturi care ar putea să o zgârie.
• Puteți folosi o cârpă ușor umezită cu sau fără un agent de îngrijire și întreținere recomandat pentru podea. În niciun caz nu trebuie să lăsați urme umede pe podea după curățare.

3.


Nu folosiți pentru curățarea podelei mașini de spălat de înaltă presiune sau cu abur.
• Mersul pe podea cu încălțăminte necorespunzătoare poate deteriora podeaua, de exemplu, provocând urme negre sau lovituri pe suprafața lamelelor de parchet.
• Tăiați ghearele animalelor de companie pentru a preveni deteriorarea podelei.
• Nu mutați mobilierul sau echipamentele grele.
• Utilizarea produselor de îngrijire a podelei, altele decât cele recomandate de Barlinek, poate deteriora stratul de lac, poate schimba culoarea și luciul și poate provoca pete.
• Nu folosiți niciodată săpunuri pe bază de ulei sau ceară sau detergenți lichizi. Curățați podeaua cu un mop, înainte și înapoi de-a lungul lamelelor de parchet. Când mopul este murdar, acesta trebuie înlocuit cu unul curat. Curățarea podelei cu un mop murdar poate duce la apariția petelor.

4.


La intrarea în locuință trebuie așezat un preș pentru a preveni în mod eficient aducerea nisipului, solului și apei pe pantofi.

5.


Tot mobilierul și alte echipamente care sunt în contact cu podeaua trebuie să fie echipate cu tampoane de protecție din pâslă.

6.


Scaunele și alt mobilier cu roți trebuie utilizate pe covorașe de protecție din plastic. În niciun caz podeaua nu trebuie acoperită cu folie de PVC sau alte materiale impermeabile la aer și apă.

7.


Podeaua expusă la lumina soarelui (radiații UV) își va schimba culoarea originală.