fbpx

Verifică promoțiile noastre:

STRATIFICAT

CASE MODERNE. FUNCȚIONALE ȘI PLINE DE LUMINĂ.

Case moderne înseamnă un loc perfect de locuire pentru întreaga familie. Interioarele lor pline de lumină, înlesnesc funcționarea zilnică, iar ordinea și minimalismul aduc armonie. Amenajarea unei casei moderne nu este dificilă, însă necesită o mare atenție la detalii.


În case moderne trebuie să ai mult spațiu, iar încăperile să fie deschise și să comunice una cu cealaltă. Pot fi separate cu ajutorul unor uși de sticlă sau al unor pereți despărțitori. Interiorul din case moderne trebuie să fie inundat de lumină naturală și artificială. De aceea, ferestrele mari, cât și lămpile sunt esențiale în case moderne.Când vine vorba de case moderne, culorile care predomină sunt cele deschise. În cataloagele de amenajări, vei întâlni și proiecte în care pereții sunt vopsiți într-una dintre culorile de bază sau în care sunt expuse cărămida, scândurile de lemn sau alte materiale care se inspiră din estetica industrială. Amenajările realizate doar din îmbinări contrastante dintre alb și negru amintesc tot de case moderne. Tavanul din încăperile obișnuite este vopsit în alb, podeaua este realizată din plăci mari de gresie sau din parchet laminat din lemn.


Minimalismul predomină în case moderne, iar piesele de mobilier au forme geometrice. Ace-stea din urmă sunt realizate din lemn, piele, sticlă și crom. Pe lângă piesele de mobilier cu forme simple, în amenajări de case moderne vei întâlni și scaune sau lămpi de design, care adaugă interioarelor un plus de personalitate.Nu vei întâlni soluții banale în case moderne. Un șemineu ecologic, o masă de sticlă sau o sculptură abstractă sunt elemente specifice. Atmosfera unei case moderne trebuie completată cu instalații moderniste, artistice, precum și cu fotografii și afișe. Nu uita că orice decorațiune trebuie gândită cu atenție. E important să te ghidezi după principiul că mai puțin înseamnă mai mult.