fbpx

Verifică promoțiile noastre:

STRATIFICAT

BUCATARII MODERNE PENTRU APARTAMENTE CU PERSONALITATE.

Bucatarii moderne înseamnă funcționalitate și frumusețe. Nu e de mirare că aceasta este astăzi una dintre esteticile cel mai frecvent alese de proprietari sau designeri atunci când ame-najează bucatarii moderne de apartament. O bucatarie moderna constituie expresia bunu-lui gust.


În bucatarii moderne, piesele de mobilier sunt executate din lemn laminat, sticlă și crom. Amenajările moderne sunt foarte practice într-o bucatarie moderna. Pereții deschiși la culoare măresc din punct de vedere vizual spațiul în bucatarii albe moderne, iar luminarea perfectă facilitează pregătirea felurilor de mâncare. Parchetul laminat este esențial în bucatarii moderne (în zonele umede este bine să se îmbine cu plăcile de gresie). În cataloagele de inte-rioare poți găsi, de asemenea, multe idei pentru bucatarii moderne.


Piesele de mobilier din bucatariile moderne de apartament au fronturile simple și netede, acoperite de un furnir laminat. De obicei, acestea nu au mânere. Îmbinările fronturilor laminate de culoare deschisă cu culoarea naturală a lemnului creează un efect plăcut. Pe blaturile din bucătării moderne nu stau obiecte inutile, fapt ce înlesnește în mod semnificativ munca. Toate vasele necesare și aparatura de bucătărie sunt depozitate în dulapuri încăpătoare. Dacă încăperea este mare, merită să iei în considerare amplasarea unei insule de bucătărie sau a unei peninsule de bucătărie. Cu ajutorul acestora vei crea un mic spațiu pentru servirea mesei, la care este suficient să adaugi scaune simple de bar.


O bucatarie moderna trebuie să fie în primul rând funcțională. De aceea trebuie să ai grijă ca întreaga încăpere să fie bine iluminată, luând în considerare inclusiv blaturile. La acestea se potrivesc luminile punctuale LED sau câteva lămpi moderne făcute din sticlă și din metal.


În bucatarii moderne nu este loc pentru prea multe elemente decorative. Aparatura electro-casnică strălucitoare, dar și robinetul modernist al chiuvetei sunt esențiale. Pe lângă acestea, poți completa decorul cu plante aromatice în ghivece sau cu platouri cu fructe.