fbpx

Verifică promoțiile noastre:

STRATIFICAT

PARCHET VINIL ALBE

Visezi la o podea albă? Dacă da, luați în considerare instalarea de scânduri de vinil în casa dvs. Sunt la fel de atrăgătoare din punct de vedere vizual ca o podea din lemn sau gresie și, în același timp, au multe alte valori. Sunt ușor de instalat, calde, plăcute la atingere și impermeabile. Panourile albe LVT sunt perfecte pentru apartamente și clădiri publice.

panele winylowe białe
PARCHET VINIL ALBE – PERFECTE PENTRU AMENAJĂRI CLASICE ȘI MODERNE

Parchet vinil sunt realizate din mai multe straturi de material modern care este foarte rezistent la abraziune și deteriorare. Stratul său superior este un strat decorativ acoperit cu un model. Datorită acesteia, panourile albe de vinil pot fi înșelător asemănătoare cu plăcile de lemn, gresie albă sau piatra. Datorită acestui lucru, puteți găsi cu ușurință un model pe care îl veți folosi în aranjament. Panourile de vinil alb sunt perfecte pentru camerele cu caracter scandinav sau provensal. Este, de asemenea, o alegere bună pentru apartamentele într-o atmosferă industrială.

panele winylowe białe
PARCHET VINIL ALBE. BUFAȚI-VĂ O PARDOSEALĂ CALDĂ, MOALE ȘI DURABILĂ

Marele avantaj al podelei de vinil alb este durabilitatea acestuia. Panourile moderne LVT sunt rezistente la abraziune și nu absorb apa. Datorită acestui lucru, le puteți aranja cu ușurință în bucătărie sau baie. Este, de asemenea, o soluție excelentă pentru camera unui copil sau pasajele, unde podeaua este deosebit de susceptibilă la pătare și abraziune. Ce este întreținerea panourilor de vinil? În cele mai multe cazuri, este suficient să le spălați pur și simplu. Cu toate acestea, dacă din orice motiv apar daune, repararea acestora este simplă – trebuie să utilizați agenți de umplere specializați, ușor de cumpărat. Panourile sunt subțiri și ușoare – potrivite pentru așezarea peste încălzirea prin pardoseală.

PARCHET VINIL ALBE UșOARE – ALBE ÎN MULTE VERSIUNI

Panourile LVT nu numai că au aceeași culoare cu materialul pe care sunt modelate, dar sunt și acoperite cu o structură identică. Datorită acestui fapt, este ușor să le confundați cu plăcile de lemn, piatră sau porțelan. În oferta Barlinek le veți găsi în versiuni care imită diverse tipuri de lemn, de exemplu stejarul albit sau cele care imit gresie cu rost. Panourile pot fi aranjate într-un model clasic sau într-un model în oase. Ambele pot să semene cu podele noi și să imite suprafețe rustice, aparent roade de dintele timpului. Nu-ți place plictiseala? Aranjamentele în care vor fi folosite panouri alb-negru vor deveni o idee interesantă. Ele pot avea un model de șah, model de mozaic sau hexagonale multicolore în nuanțe de negru, alb și gri. Sunt multe posibilitati!