fbpx

PARCHET ULEIAT

Parchet uleiat: uleierea unei pardosele este metoda dovedita prin care placile de parchet sunt protejate pentru mai mult timp. Mai mult, acest procedeu scoate in evidenta modelul natural al lemnului. Un parchet uleiat este ideal pentru interioarele expuse la trafic intens.

Parchetul uleiat este o alegere excelenta pentru facilitati publice (cum ar fi bibliotecile, restaurantele, magazinele de mobilier) sau apartamentele unde traiesc si animale de companie. Este potrivit si in camerele de zi sau in camerele celor mici. Gama Barlinek include parchet uleiat cu ulei natural sau cu ulei UV.

PARCHET ULEIAT DIN STEJAR – MAI APROAPE DE NATURA

Parchetul uleiat are multe avantaje. In primul rand, este fabricat din lemn 100%, finisaj cu ulei natural. Astfel, este chiar mai prietenos cu mediul, cu oamenii si cu animalele. Placile de parchet uleiat au dimensiuni stabile care nu se schimba sub influenta umiditatii sau a fluctuatiilor de temperatura. Placile de parchet uleiat sunt potrivite pentru a fi montate deasupra sistemelor de incalzire prin pardoseala si sunt placute la atingere – chiar mai calde decat alte tipuri de placi.

Marele avantaj al unui parchet uleiat este aspectul sau. Parchetul uleiat de la Barlinek este ca un vin bun – cu cat e mai vechi, cu atat arata mai bine. Reuleierea pardoselii iti permite sa pastrezi mici imperfectiuni care adauga un plus de personalitate acesteia.

Parchetul uleiat este recomandat pentru interioarele in care locuiesc persoane care sufera de alergii. Asta pentru ca nu atrage praful decat intr-o foarte mica masura. Cu ajutorul parchetului uleiat, te asiguri ca apartamentul tau va arata bine mereu.

AMENAJAREA CU UN PARCHET ULEIAT

Parchetul uleiat scoate in evidenta amenajarile inspirate de natura. Placile de parchet arata spectaculos in interioare scandinave, rustice sau country. Arata bine si in lofturi, unde se pot confrunta cu conditii dure. Din motive practice, parchetul uleiat este o alegere excelenta pentru bucatarie. Parchetul uleiat este o alegere buna si pentru salile de dans sau cele de antrenamente.

Parchet uleiat din colectia Barlinek:

  • Parchet uleiat din colectia Senses – parchet uleiat in diferite culori, inclusiv albit.
  • Parchet uleiat din colectia Exceptional Tastes of Life – placi uleiate din doua culori, cu aspect placut. Perfect pentru interioare cu personalitate.
  • Parchet uleiat din colectia Pure Vintage – pardoseli uleiate si slefuite, la moda, cu o multime de noduri.
  • Parchet uleiat din lemn de stejar, din colectia Pure Line – Acoperite cu ulei in diferite nuante.
  • Parchet uleiat din colectia Decor Line – cele trei lamele de lemn de pe placa sunt aranjate intr-un model asemanator cu parchetul. Un model natural, cu texturi si decolorat pentru a fi decorativ.
INTRETINERE, RECONDITIONARE SI ULEIERE PARDOSEALA
Parchetul uleiat de la Barlinek nu necesita finisare suplimentara dupa instalare. Din motive practice, totusi, acesta ar trebui să fie acoperit cu un strat de agent special Wax Care Plus.
Intretinerea parchetului uleiat trebuie efectuata cu ajutorul unui săpun special parchetul uleiat. Murdaria persistenta poate fi indepartata cu un abraziv mai puternic Magic Cleaner, disponibil in gama Barlinek. De asemenea, este foarte important sa reconditionezi periodic pardoseala cu ulei – frecventa depinde in primul rand de traficul din camera. Pentru a inviora lemnul, este suficient sa agent Wax Care Plus. In eventualitatea unei daune minore, reconditionarea se poate face la fata locului.