fbpx

Verifică promoțiile noastre:

STRATIFICAT

PARCHET MERBAU

Parchet merbau: impresioneaza prin culoarea intensa, care se maturizeaza in timp. Lemnul inchis la culoare, influentat de lumina soarelui si de alti factori are o personalitate unica. Un avantaj al pardoselilor din parchet merbau il reprezinta modelul impresionant al lemnului si granulatia decorativa, intr-un galben intens, cu accente aurii.

PARCHET MERBAU – LEMN DE ESENTA EXOTICA
Parchet merbau din lemn 100%. Primele doua straturi in forma de cruce sunt din lemn de rasinoase, in timp ce partea superioara este aleasa cu atentie dintr-un lemn tare de esenta exotica. Lemnul de merbau este folosit in productia de mobilier, dar si in alte industrii care au legatura cu amenajarile interioare, de exemplu la fabricarea scarilor, a pardoselilor sau a dulapurilor. Este apreciat nu numai datorita calitatilor estetice, dar si datorita stabilitatii dimensionale.
PARCHET MERBAU – STILURI IN CARE PROFITI DE FRUMUSETEA LUI
O pardoseala inchisa la culoare, cu un model spectaculos, este o alegere perfecta pentru o amenajare de designer. Este potrivita si in interioarele minimaliste, dar si in cele decorate in stiluri eclectice, exotice sau art-deco. In acelasi timp, parchetul merbau poate fi folosit si in biblioteci publice. Caracterul lui unic va adauga un plus de personalitate acestor interioare. O modalitate prin care poti crea o pardoseala interesanta este sa folosesti o combinatie de doua tipuri de parchet: unul deschis la culoare si unul de tip merbau. Astfel, poti separa vizual spatiul (spre exemplu, in lofturi). Ce tipuri de pereti si mobilier se potrivesc cu placile de parchet merbau? Placile inchise la culoare se potrivesc bine cu alburi sau bejuri delicate, care maresc vizual un interior. Aceastea se pot combina si cu tapete cu motive geometrice. Poti alege mobilier in culorii vii pentru contrast.
PARCHET MERBAU DIN GAMA BARLINEK
Poti gasi parchetul merbau in colectia Life si il poti utiliza pentru a crea o pardoseala cu adevarat frumoasa, din lemn real 100%. Parchetul merbau are o culoare inchisa, si un model decorativ cu o nuanta delicata de auriu, cu mai multe noduri. Parchetul merbau in colectia Life seama cu cel traditional. Suprafata parchetului merbau este protejata de un strat de lac. Acoperirea profesionista se aplica din stadiul de productie, asa ca parchetul merbau nu necesita lucrari de finisare ulterioare montajului. Barlinek ofera si plinte merbau de diferite inaltimi si profile. In plus, are in portofoliu si pardoseli din alte specii de lemn inchis la culoare, exotic – jatoba si sapele.
PARCHET MERBAU – INTRETINERE SI RECONDITIONARE
Parchetul merbau poate fi aspirat la intervale constante de timp si trebuie protejat de umezeala si de igrasie. Petele persistente pot fi indepartate cu un detergent special de la Barlinek, dedicat ingrijirii parchetului lacuit. In plus, parchetul merbau ar trebui sa fie acoperit cu solutii protectoare care vor impiedica patrunderea prafului si vor da parchetului o stralucire noua. Este suficient sa aplici solutia pe parchetul merbau curatat in prealabil.