fbpx

Verifică promoțiile noastre:

STRATIFICAT

PARCHET LEMN STRATIFICAT STEJAR

Parchet stejar – este apreciat pentru estetica si pentru rezistenta in timp. La Barlinek gasesti o selectie mare de nuante de stejar, cat si placi finisate cu lac sau uleiate. Parchetul de stejar de la Barlinek are o structura unica. Astfel, un parchet de stejar se dovedeste alegerea perfecta pentru apartamentele noi sau pentru cele renovate. Se instaleaza usor si poate fi montat deasupra sistemului de incalzire prin pardoseala.

PARCHET STEJAR – REZISTENT SI SANATOS

Parchetul de stejar disponibil in colectiile Barlinek este din lemn 100%. Pardoseala din stejar se pastreaza bine pentru mult timp. In cazul unor semne vizibile de uzura, parchetul de stejar poate fi usor reconditionat. Este suficient sa indepartezi stratul deteriorat si apoi sa acoperi placa cu ulei sau lac.

O pardoseala din lemn natural arata intr-adevar spectaculos si este sanatoasa. Un parchet de stejar ionizeaza aerul si ajuta la mentinerea unui microclimat adecvat la interior. In plus, nu atrage praful si este ideal pentru amenajarea interioarelor in care locuiesc persoane care sufera de alergii.

  • Parchet stejar – colectiile Barlinek
  • Parchet stejar, colectia Senses: placi mari, in culori delicate, inclusiv alb, finisate cu lac mat sau ulei.
  • Parchet stejar, colectia Tastes of Life: placi de parchet proiectate de arhitecti sau designeri de interior, care se remarca prin culoarea originala.
  • Parchet stejar, colectia Pure: placi de parchet ideale pentru interioarele clasice, cu ajutorul carora vei obtine o pardoseala din stejar cu aspect natural, granulata si cu noduri. Sunt disponibile multe nuante de la placi albe la cele in nuanta cafelei. Parchetul de stejar din colectie este prezent in gamele Pure Vintage si Pure Line.
  • Parchet stejar, colectia Life: fiecare placa de stejar are o dispunere de trei lamele in diferite culori. Este un model cu granulatie decorativa, iar designul pardoselii seamana cu parchetul traditional.
  • Parchet stejar, colectia Decor: ideal pentru o pardoseala spectaculoasa, in culori si granulatii decorative diferite.
PARCHET STEJAR – STABIL DIN PUNCT DE VEDERE DIMENSIONAL, PLACA CU TREI STRATURI

Stejarul este cunoscut pentru rezistenta sa de la nivelul stratului superior. Urmeaza apoi, doua straturi de lemn de esenta tare de calitate superioara, cu o structura in forma de cruce. In plus, parchetul din lemn stratificat de stejar poate fi montat deasupra sistemului de incalzirea prin pardoseala.

PARCHET STEJAR – MONTARE RAPIDA

Parchetul de stejar de la Barlinek se monteaza rapid. Poate fi utilizat atat in cladirile noi, cat si in cele renovate, atat in apartamente, cat si in cadrul facilitatilor publice. Montajul parchetului de stejar de la Barlinek nu necesita abilitati speciale. Acesta poate fi montat in sistem flotant sau prin lipire. Pe lungime, fiecare placa de stejar este prevazuta cu un sistem de blocare BARCLICK®, in timp ce pe latime este prevazuta cu imbinarea transversală BARLOCK 5Gc®. Acestea permit instalarea usoara a pardoselii si dezasamblarea rapida. Parchetul de stejar se poate utiliza imediat dupa instalare.