fbpx

PARCHET FRASIN

Parchet frasin – se potriveste perfect in apartamente, dar si in cladiri publice, este din lemn 100% si unul dintre cele mai populare tipuri de parchet in randul clientilor. Parchetul de frasin de la Barlinek este disponibil in varianta lacuita sau uleiata, cu o serie diversa de modele. Instalarea unui parchet de frasin este foarte simpla, la fel si reconditionarea lui.

O PARDOSEALA FRUMOASA CU PARCHET DE FRASIN

Pardoseala de frasin este apreciata pentru aspectul ei frumos. Placile de parchet cu un design atractiv devin un element de decor al pardoselii si sunt fundalul perfect pentru a scoate in evidenta mobilierul. Parchetul de frasin este ideal atat in casele noi, cat si in cele renovate – asta pentru ca lemnul natural este cu adevarat universal. Un mare avantaj al parchetului de frasin este ca nu atrage praful. Acesta este motivul pentru care este si o alegere excelenta pentru persoanele care sufera de alergii.. Parchetul de frasin poate fi montat deasupra sistemelor electrice sau de incalzire prin pardoseala. Ca este o placere sa calci pe el in picioarele goale!

PARCHET FRASIN – CULORI

Colectia Barlinek include parchet de frasin finisat in diverse culori.

Saimaa Molti– placa de parchet de frasin, lacuita, cu model granulat, in culori diferite. Placa din trei lamele.
Glow Molti– parchet de frasin deschis la culoare, finisat cu lac luciu inalt, cu model granulat. Placa din trei lamele in diferite culori.
Milkshake Molti– parchet de frasin cu nuante de alb, cu o granulatie delicata. Placa din trei lamele, in nuante similare.
Platinum Molti– parchet de frasin gri, slefuit si finisat cu lac mat, granulatie naturala. Placa din trei lamele, in nuante similare.
Coffee Molti – parchet de frasin in nuante inchise si finisat cu lac inchis la culoare. Placa din trei lamele.
Lemon Sorbet Grande – o pardoseala eleganta din parchet de frasin vopsit in alb si finisat cu lac mat. Placa cu o lamela cu structura naturala.
Hazelnut Grande – o pardoseala maro inchis, cu o granulatie distinctiva. Canelata si finisata cu ulei natural.
Milkshake Grande – parchet de frasin, intr-o culoare laptoasa, finisat cu lac mac. Placa cu o singura lamela, cu un model granulat inchis la culoare.
Platinum Grande – parchet gri de frasin. Slefuit, canelat si finisat cu lac mat. Placa cu o singura lamela.
Coffee Grande – parchet de frasin, inchis la culoare.. Placa cu o singura lamela, canelata si finisata cu lac mat.

PARCHET DE FRASIN – STRUCTURA

Parchetul de frasin de la Barlinek are o structura unica care asigura rezistenta si stabilitatea dimensionala. Fiecare placa este formata din trei straturi de lemn stratificat. Stratul superior este realizat din lemn de frasin atent selectionat, finisat cu lac sau cu ulei. Sub aceasta sunt doua straturi in cruce de lemn de rasinoase. Parchetul de frasin de la Barlinek este usor de montat. Articulatiile BARCLICK® si mecanismul 5Gc-Click permit o instalare rapida si eficienta. Gama Barlinek include si plinte pentru parchetul de frasin.

CUM INGRIJESTI PARCHETUL DE FRASIN

Parchetul de frasin trebuie sa fie curatat prin aspirare. In cazul unor pete persistente, poti folosi o carpa umezita cu apa.