fbpx

Verifică promoțiile noastre:

STRATIFICAT

STILUL RETRO SI ATMOSFERA LUI UNICĂ.

Stilul Retro necesită anumite piese de mobilier și decorațiuni, pare care nu le găsești ușor, lucru ce consumă deseori mult timp și energie. Totuși, pentru efectul final merită efortul. Interiorul în stil retro înseamnă încăperi cu personalitate, care încântă prin detalii deosebite.

stilul retro

Stilul Retro îmbină perfect elementele moderne cu estetica barocului și cu mobila care provine din anii ’60 ai secolului trecut. Încăperile mobilate în stil retro sunt funcționale și estetice. În cataloagele de interioare vei găsi idei de amenajare cu decorațiuni vechi, care conferă o atmosferă retro interiorului. Un interior în stil retro va oglindi mereu ideile și gus-tul designerului.

stilul retro

Pereții din interioarele în stil retro sunt acoperiți, de obicei, cu o vopsea pastel. Aceștia pot fi decorați cu tapet sau cu modele pictate, executate cu ajutorul șablonului. În încăperile cu acest tip de estetică se potrivește podeaua acoperită cu parchet, cu parchet laminat din lemn sau cu plăci de gresie. Aceasta trebuie să dea impresia mereu de căldură. Lemnul în sine creează o atmosferă caldă, iar pe piață este foarte ușor de găsit, îl vei găsi în culori diferite.
Ferestrele mari care lasă lumina să intre sunt decorate cu perdele grele înflorate.

stilul retro

Stilul Retro este un amestec echilibrat de piese de mobilier moderne și unele masive. Poți opta pentru un dormitor în stilul Ludovic al XVI-lea, pentru oglinzi cu rame bogat ornamen-tate, o masă joasă simplă ce amintește de perioada socialistă și scaune cu formă modernă. Aici nu vei întâlni monotonia.

stilul retro

Stilul Retro are o atmosfera unică, datorată decorațiunilor. Și acestea pot proveni din epoci diferite. Acestea pot fi un telefon fix cu disc, o lampă din lemn sculptată sau un candelabru modern, industrial, din sticlă și din metal. Însă nu trebuie abuzezi de elementele decorative, ele pot fi pur și simplu accentul care completează amenajarea.

stilul retro