fbpx

Verifică promoțiile noastre:

STRATIFICAT

Livinguri moderne: soluții de amenajare

Livinguri moderne cu piese de mobilier diverse, care au forme interesante, reprezintă una dintre cele mai populare modalități de amenajare. Este foarte important ca în livinguri mo-derne armonia întregii amenajări să nu fie perturbată de elemente decorative inutile sau de piese de mobilier în cu totul alt stil.
O sufragerie moderna este un interior spațios, luminos, cu ferestre mari. Adesea, aceasta este deschisă către bucătărie și către locul pentru luat masa. De obicei, pereții acesteia sunt vopsiți în alb, dar există și amenajări în care predomină culorile saturate. Pentru livinguri moderne, pereții pot fi decorați cu cărămizi, cu scânduri de lemn sau cu tencuieli decorative. Spațiul deschis din sufragerii moderne poate fi divizat prin pereți despărțitori de sticlă, de metal sau cu ajutorul cărămizilor de sticlă luminate.


Pe podeaua din sufragerii moderne ar trebui să fie parchet laminat de culoare deschisă. Pen-tru locurile umede, cum sunt băile, acesta se poate înlocui cu plăci de gresie de format mare. În zona de odihnă, podeaua se poate acoperi cu o traversă sau cu un covor. Nu trebuie să uiți că în sufragerii moderne iluminatul joacă un rol foarte important. Acesta trebuie să fie practic, astfel încât să permită o funcționare confortabilă a încăperii. În livinguri moderne se potrivesc atât lămpile metalice industriale, cât și cele moderne din sticlă sau chiar din hârtie.În livinguri trebuie să predomine liniile drepte. În centrul încăperii, trebuie să ai piese de mo-bilier minimaliste – canapeaua și fotoliile pot fi tapițate cu material textil sau capitonate cu piele. Ar fi bine să le alegi într-o culoare tare. În afară de aceste piese de mobilier, în sufrage-rii moderne de apartament trebuie să ai și o măsuță pentru cafea, iar în final să găsești loc pentru o bibliotecă, eventual și pentru un șemineu.Deși într-un living modern nu există prea multe elemente decorative, acest lucru nu înseamnă că interiorul nu are personalitate. Poți folosi afișe, fotografii sau alte instalații moderne pentru a da un plus de personalitate livingului tău. O idee interesantă ar fi chiar să decorezi un perete cu ajutorul unei grădini verticale.