fbpx

Verifică promoțiile noastre:

STRATIFICAT

PARDOSELI ÎN STIL PARIZIAN, PRODUSE NOI ÎN OFERTA BARLINEK

Compania Barlinek își extinde oferta cu noi pardoseli din lemn. De această dată este vorba despre parchetul Chevron. Acesta este răspunsul celui mai mare producător european la ultimele tendințe și așteptările clienților. Aceasta este de asemenea, o completare a colecției prezente deja pe piață – Herringbone Clasic foarte bine primită de clienți.

Chevron este o pardoseală convențională formată din plăci tăiate la un unghi de 45º, ceea ce garantează un model exclusiv și stilat pentru fiecare interior. Conferă încăperilor un caracter elegant, oferind în plus toate avantajele pardoselilor din lemn, precum naturalețea, farmecul atemporal și confortul maxim. Noul produs Barlinek este din lemn de stejar finisat în cinci nuanțe – Stejar Caramel, Stejar Trivor, Stejar Serene, Stejar Mainland și Stejar Raisins. Plăcile sunt evidențiate de micro caneluri pe cele patru fețe ce conferă pardoselilor un aspect „nobil”.

Noul produs Barlinek Chevron are o îmbinare clasică nut și feder. Acest tip de parchet este antialergic , iar  datorită structurii triplu stratificate prezintă o rezistenţă crescută la condiţiile meteorologice. Un avantaj suplimentar al acestor pardoseli este faptul că pot fi montate pe încălzirea electrică și termica prin pardoseală. La fel ca și în cazul parchetului Barlinek standard acesta poate fi renovat în caz de deteriorare.