fbpx

Verifică promoțiile noastre:

STRATIFICAT

Barlinek la BAU 2019

Pe data de 14 ianuarie începe Târgul Mondial de Arhitectură, Materiale și Sisteme de Construcţii BAU din München. La acest eveniment, printre cele mai mari companii prezente veți putea întâlni din nou compania Barlinek – unul dintre cei mai mari producători de parchet din lemn stratificat.

În 19 hale expoziţionale cu o suprafaţă totală de 200 mii m2, veți putea vedea soluţii inovatoare pentru construcţii comerciale și rezidențiale, precum și amenajări interioare atât pentru clădiri noi, cât și pentru cele renovate și modernizate.

Caracterul casnic, materialele naturale și ultimele tendinţe de design caracterizează standul nostru la BAU 2019. Standul a fost proiectat de Szymon Hanczar (Hanczar Studio) ale cărui proiecte anterioare de standuri executate pentru noi au câștigat inima vizitatorilor.

Va fi prezentată întreaga ofertă a companiei: Colecţia Senses, o singură lamelă lată (207 x 2200 mm), creată împreună cu designerii finaliști ai concursului „Creaţiile Naturii”, Colecţia colorată Tastes of Life precum și oferta de catalog Pure, Life și Decor, dar și noutăţile noastre, inclusiv seria Pure Classico Line, herringbone în șase culori și pardoselile cu o lățime nouă de 155 mm.

 

Ce: BAU

Unde: München, Germania (vezi pe hartă)

Când: 14-19.01.2019

Standul Barlinek: Hala A6, standul: 322