fbpx

Verifică promoțiile noastre:

STRATIFICAT

Următorul Superbrands pentru Barlinek!

superbrands
 

Pe data de 5 Aprilie în Varşovia, au fost înmânate premiile „Superbrands” care sunt recunoscute celor mai bune branduri de pe piaţa poloneză. Din nou, în cadrul grupului distins s-a aflat brandul Barlinek – de data aceasta a fost ptremiat cu titlul „Superbrands Created in Poland 2013”.

„Superbrands Created in Poland” o nouă categorie în competiție, care distinge brandurile care au luat naştere în Polonia. Titlul este acordat pe baza unui studiu de piaţă realizat de GFK Polonia , în timpul căruia au fost întrebate 15 000 de persoane .
Respondenții au indicat, care sunt brandurile de origine poloneză , pe care le cunosc și pe care le recomandă cu încredere. Producator de pardoseli din lemn Barlinek a obținut în acest studiu rezultate extraordinare și, astfel, a devenit unul dintre laureaţii  distincţiei "Superbrands Created in Poland 2013”.

"Distincția Superbrands Created in Poland 2013 acordată brandului, subliniază aderenţa acestuia la grupul de elită a brandurilor poloneza care sunt favoritele polonezilor". – ne spune Monika Kowalewska, Project Director Superbrands Polska.
Aceasta este a doua emblemă "Superbrand" pentru Barlinek . În anul trecut, organizatorii concursului, pe baza studiilor de piaţă și a opiniei experţilor al Consiliului de Brand au onorat Barlinek cu emblema "Superbrands 2012".
Organizația internațională The Superbrands Ltd., în prezent, își desfășoară activitatea în 87 de țări. De mai mult de 17 ani, acordă titlul "Superbrands", care este o distincţie de prestigiu pentru departamentele de marketing, care cu consecvenţă construiesc puterea brandului. În total, în cadrul ediției de anul acesta, au fost acordate 21 de titluri "Superbrands Created in Poland”, iar statuetele "Superbrands" și "Business Superbrand", le-au primit reprezentanții a 27 de branduri.