fbpx

Verifică promoțiile noastre:

STRATIFICAT

Podele în stil VINTAGE de la Barlinek

Podele în stil VINTAGE de la Barlinek

Din 2013 Barlinek a introdus pe piaţă o serie de podele de lemn cu caracter puternic rustical. Parchetul VINTAGE va fi accesibil în cadrul liniei PURE, care este adresată cunoscătorilor lemnului.

PURE LINE VINTAGE reprezintă în prezent trei decoruri. Unicitatea lor constă în selectarea caracteristicilor naturale ale lemnului, care sunt caracteristice pentru podelele care sunt montate în case unice în felul său sau în conacele istorice. Numeroasele noduri, semnele naturale vizibile și fisurile care au fost formatede-a lungul anilor de mama Natură, sunt expuse prin utilizarea procesului de periaj. Elementele de parchet astfel stilizate combină caracterul atemporal al lemnului şi caracterul original al podelei îmbătrânite. Efectuleste subliniat de startul protector de ulei natural oxidativ.

 

Stejar Calvados Grande

Stejar Calvados Grande

Parchet de stejar cu caracter puternic rustical. Supus periajului, care scoate în evidență structura naturală a lemnului și fălţuirii, care îl alungeşte din punct de vedere optic. Uleiul transparent catifelat expune, suplimentar, naturalețea ei perceptibilă la atingere. Parchet pentru iubitorii de simplitate, în cea mai nobilă prezentare. Ideal pentru interioare care prin stilul său se referă la trecut – case vechi, case și conace de țară. De asemenea, ideal pentru aranjamentele mai moderne, cărora le adaugă confort şi căldură.

 

Stejar IVORY GRANDE

Stejar Ivory Grande

Podea de stejar periată nobilizată datorită uleiului alb oxidativ. Marginile elementelor de parchet sunt marcate cu ajutorul fazării pe patru laturi. Podeaua este ideală pentru case mari, bine luminate, de la marginea oraşului. Această podea tradițională și complet naturală din lemn impresionează prin extraordinara nuanţă delicat cremoasă.

 

Stejar PORTO GRANDE

Stejar Porto Grande

Parchet de stejar antichizat acoperite cu ulei oxidativ de culoare unică maro cu nuanţă caldă. Suspusă procesului de fazare pe patru laturi care subliniază foarte bine muchiile fiecăreui element de parchet. Textura lemnului subliniată datorită procedeului de periaj. Podeaua este ideală pentru interioarele sofisticate, care derivă din natură. Expusă pe un spațiu mai mare prezintă o multitudine de nuanţe coloristice ale lemnului natural, noduri elegante și un design dinamic, care intrigă, caracteristic pentru lemnul de stejar.

znaczekPUREvintage